Férfiként van értelme leélni a maradék életemet (37 vagyok) ha a kisebbségi komplexusom és a gyenge külsőm miatt nem mertem soha megszólitani egyetlen lanyt/nőt se, illetve csak idős, csúnya vagy kövér nők mutatnak érdeklődést irántam?
Te nem kisebbségi komplexussal rendelkezel hanem mártirizmussal.
Esetleg csak szimplán idióta vagy.
Azért csináld, mert a kérdésed alapján vágysz egy társra. Ha nem próbálod meg, nem lesz. Ha megpróbálod, nem veszthetsz semmit, de nyerhetsz. Ilyen egyszerű.
Csakhogy neked ez nem tetszik, keresed a kifogásokat és belekötsz az élő fába is, csak hogy bebizonyítsd, neked ez mindenképpen nagyon szar.
Hát legyen. Nekem mindegy.
#12 az nagy hülyeség lenne. Fiatalon rengeteg lehetőséged van. Egyszerűen ha van munkád bármikor becsajozhatsz.
Szóval hajrá, még csak erölködnöd se kell.
#11 hova akarjak már párt? Életem végére tegyem gallyra a nyugalmamat?
Nem akarok párt már vénségemre. 10-15 éve szerettem volna, de az az idő elmúlt. Ebben a korban már a nyugalom sokkal fontosabb. Se szex se nyugalom akkor minek nő? Nem ez volt a kérdés...
De, ez volt a kérdés. Idézzem vagy elolvasod magad, mit írtál ki?
De látom, igazából nem választ vagy megoldást keresel, csak nyafogni akarsz.
Egy valamiben biztos lehetsz: ha így folytatod, akkor nem férfiként fogod leélni a hátralévő életedet, akármennyi lesz is az. Így egy hisztis pitsa viselkedik, nem egy férfi.
#15 a kérdés : "van értelme leélni a maradék életemet"
Nem az hogy szeretnék párt. Hisz irtam hogy dagadt öreg elhagyott nőkön kivül másra nincs esélyem. Ilyenekért meg nem fogok küzdeni vagy nem fogom tudni elviselni őket.
"Hisz irtam hogy dagadt öreg elhagyott nőkön kivül másra nincs esélyem."
Tehát szeretnél.
Adok egy jó tanácsot.
Az ilyen pasiknál mind ez a gond.
Ne rejszolj!
Azért vagy béna a nőknél!
Ha nem rántasz rá, garantálom 1 hónap múlva kegyetlenül be fogsz indulni a legjobb csajokra, és felszedsz párat.
Szóval mától nincs recsi.
Érthető voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!