36 éves férfiként van értelme belevágni a pillázásba?/ körmözésbe?
Sok dologgal foglalkoztam már életemben, és szeretnék több lábon állni.
Több ismerősöm is van, aki Informatikai, Természettudományi, Mérnöki végzettséggel kezdett bele valamilyen szépségipari tevékenységbe, és sikeresek benne.
Ezen felbuzdulva, én is szívesen kipróbálnám magam hasonló területen.
Körmös felszerelés adott, van a feleségemnek. Lámpa, lakkok, gél, festékek. Airbrush felszerelés(ha egyedi festett köröm kell, korábban képeket festettem)
Nekem a pillázás és/vagy a körmözés tetszik. Melyiket válasszam?
Ahhoz, hogy hivatalosan tudd csinálni, kell végzettség hozzá.
A pillázáshoz kozmetikus végzettség kell ezt már csak szakképzési centrumokban lehet letenni, 2 éves az esti képzés. (korábban volt olyan, hogy szépségtanácsadó okj, ez idén megszűnt, már nem lehet letenni, ezzel is lehetett pillázni).
A körmözéshez is kell szakmai végzettség, ezt is 2 éves esti képzésen tudod elsajátítani.
Ha még most sos eldöntöd, hogy mit szeretnél, akkor van még pár képző intézmény, ahova lehet csatlakozni a tavaly indult csoportokhoz, és a kozmetikus képzést 9-12 hónap, a körmöst 3-4 hónap alatt megcsinálni. Ezek persze fizetős képzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!