Megéri psp-t venni?
Abszolút nem értek az ilyenekhez kb semmit. Unalmas a munkám, és kéne valami amivel lefoglalom magam. Néztem az árakat, és nem olyan drága. Megéri venni egyet, vagy ez már ilyen retró dolognak számít, és inkább ciki? 😂
Telefonon ritkán játszom, nem olyan a telefonom, hogy ráfér sok alkalmazás. Számítógép van melóban, de sok weboldal le van tiltva. Wifi nincs, saját netem kevés van. Olvasni szoktam, meg tanulni, de ez is mind elfogy egyszer.
Kérlek ne nevessetek ki!
Ne érdekeljen mi ciki, vegyél ha az érdekel. Olcsó, vannak rá jó játékok, itt találsz egy listát a legjobbakról: [link]
Másik opció lehet egy jobb telefon, elég jó játékok vannak azokra is.
A Steam Deck pedig most jött ki, persze jóval drágább mint az előző kettő (400-700 euró). A legtöbb steam-es játék megy rajta, mindenki ezen pörög most: [link]
A steam decket előrendelheted, mert 2021 decemberre szánják a megjelenést.
Ha téged érdekel, akarod és teheted, akkor vedd meg. Ezt én mondom, a netes megmondó ember akinek kb édes mindegy, megteszed vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!