Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri Switchet venni, csak...

Megéri Switchet venni, csak kisebb, és retro játékokért, xbox mellé?

Figyelt kérdés

Van egy xbox one-om amit remélhetőleg egy fél éven belül cserélek is egy Series X-re. Már nagyon be vagyok rendezkedve az xbox ökoszisztémába, a komolyabb játékokat mindenképp azon fogom játszani.

Pont ezért egy switch lite is elég lenne. Ezen inkább kisebb játékokat játszanék (Crash, sonic, lego játékok stb) meg persze a nintendo exklúzívokat. Megéri befektetni egy Switchre ilyen célból vagy inkább hanyagoljam?

A retro dolgokat nem tudom hogy működnek. Milyen szinten van visszafele kompatibilitás, vagy hogy menni régi játékot adtak ki rá.

2021. júl. 14. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
15%

Switch olyan elmenyt ad, hogy szerintem nem is fog mar tetszeni az xbox.

Mondom ugy, hogy ps5om is van. De a nintendo brutalis, nagyon jok a jatekok ra.

2021. júl. 14. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is van, de nem vagyok oda érte. A belsős Nintendo címek (Mario, Zelda stb) jók, de azokból kevés van, a multiplatform címeket meg inkább Xboxon nyomom.
2021. júl. 14. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lite verzió az sima lopás. Akkor már rendes switchre gyűjtenék.
2021. júl. 15. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van otthon nagy gép akkor hacsak nem utazol állandóan szerintem Switched venni csak a Nintendos cuccokért érdemes, meg esetleg pár apróságért ami nem jelenik meg Xboxra. Crash, Sonic meg Lego az tipikusan olyan játék amit tök mindegy min játszol, de a Switch szerényebb képességei miatt biztos, hogy azon a legrosszabb. Arról nem is beszélve, hogy Nintendon híresen nincsenek leárazások és évekkel később is minden annyiba kerül mint újonnan. Tehát nem ugyanaz mint a többi konzolon ahol régebbi cuccokat fillérekért kapsz. Ha teljes árat fizetek egy játékért akkor már a legjobbakat venném csak vagyis a Nintendo sajátjait. A Nintendo mindig a gépéhez csinálja a játékokat, azok mind jók lesznek.
2021. júl. 16. 09:51
 5/5 Krisipoke ***** válasza:
100%

Pont azok miatt éri meg Switchet venni elsősorban, amit leírtál: a Nintendo exkluzívok és a retro cuccok miatt, amiket azért jó nem kihagyni (illetve ha sokat használnád TV nélkül esetleg, akkor is érdemes lehet gondolkodni rajta).

A retro játékok változóak, hogy érhetőek el a gépen. Vannak a NES és SNES online appok, amik ingyen járnak, ha van Switch Online előfizetésed (amit családi csomagban akár 1600 forint körül meg lehet úszni évente, gyakorlatilag egy pizzát nem kapsz ennyiért), és azokban van egy rakás nagyon jó retro játék, olyan modern funkciókkal, mint az online játék lehetősége vagy a visszatekerés.

Ezen kívül van sok random játék, amiket csak úgy feltettek megvehetőként, ezek elsősorban játéktermi cuccok, de vannak köztük pl. PS1 vagy N64 játékok is.

2021. júl. 19. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!