Playstation 4 slimet megéri venni?
Találtam használtan egy Ps4 pro-t 1TB nagysággal, illetve újan egy Ps4 slimet alig drágábban. Mivel a Tv-m nem 4k-s illetve cd-s játékokat vennék így gondolom a slim újonnan jobban megérné.
Akik tapasztaltabban ebben van véleményük róla?
#3 hangosan felnevettem azon amit írtál :D
életedben nem volt ps4ed
a grafika nem gyengébb slimen, max a 4k-t nem támogatja
cserében nem zúg
szóval kérdező, ha csak fullHD kell, bőven elég a slim
és van belőle egy terás is
ellenben a lemezes játékok nem foglalnak kevesebb helyet, csak nem a storeból töltöd le, és indításkor csak ellenőrzi a lemezt.
szóval kenyelmetlenebb, cserében eladhatod a játékot ha már nem kell
lemezes verziója a ps5nek is van
Végül újonnan megvettem a slimet. Eddig se volt erős gépem szóval a "gyengébb" grafika meg a 30 fps nem zavar, bőven elég az 1080p
Meg vagyok vele elégedve :D
:) amúgy csak mondom általában az okostv-k (nekünk lg márkájú) vannak fullhd ban a ps4 slim nek tökéletes. egy 4k-s tv 180 k nál kezdődik és a legtöbb még nem is okos és plusz ps4 pro újonta 320 lenne.
ps4 pro meg hiába lesz 20 fps el nagyobb kb (szerintem kevés) zúg mellé mint a rohadt élet. Jól jártál a ps4 slimmel úgy gondolom.
Igen igazad van, mellesleg a játékok 70% még nem is tamogatja a 4k-t, szóval az a kis boost amit a FHD játékoknak ad a Pro az szabad szemmel alig látható
Meg hát a pro az úgy is melegszik mintha sütni kellene rajta, szóval gyakorlatilag jobbam is romlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!