Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Playstation 4 slimet megéri...

Playstation 4 slimet megéri venni?

Figyelt kérdés

Találtam használtan egy Ps4 pro-t 1TB nagysággal, illetve újan egy Ps4 slimet alig drágábban. Mivel a Tv-m nem 4k-s illetve cd-s játékokat vennék így gondolom a slim újonnan jobban megérné.

Akik tapasztaltabban ebben van véleményük róla?

2021. ápr. 26. 16:31
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja a slim az 500 gigas, de mivel cds jatekokat jatszanek rajta igy gondolom hard drive merete elenyeszo
2021. ápr. 26. 16:32
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát én mindenképp újat vennék, csak a garancia miatt.
2021. ápr. 26. 16:49
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát... Ha nem is 4k-s TV de a pro akkor is stabilabb. Ha nem zavar hogy gyengébb minőségben és kisebb felbontásban kell játssz(és még így is akadhat) akkor a slim is elég. Viszont ha teheted inkább pro-t vegyél újonnan.
2021. ápr. 26. 17:17
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Persze, jó a PS4 Slim is, akár használtan. Hány játékkal akarsz játszani? Az 500 gigás elég szűkös, de ha úgy van, tudod bővíteni akár külső vinyóval is. Az meg tökmindegy, hogy lemezes vagy digitális, ugyanúgy feltelepíti az egészet, nem úgy van már, mint a PS3-nál.
2021. ápr. 26. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

#3 hangosan felnevettem azon amit írtál :D

életedben nem volt ps4ed

a grafika nem gyengébb slimen, max a 4k-t nem támogatja

cserében nem zúg

szóval kérdező, ha csak fullHD kell, bőven elég a slim

és van belőle egy terás is

ellenben a lemezes játékok nem foglalnak kevesebb helyet, csak nem a storeból töltöd le, és indításkor csak ellenőrzi a lemezt.

szóval kenyelmetlenebb, cserében eladhatod a játékot ha már nem kell

lemezes verziója a ps5nek is van

2021. ápr. 26. 20:46
 6/14 A kérdező kommentje:

Végül újonnan megvettem a slimet. Eddig se volt erős gépem szóval a "gyengébb" grafika meg a 30 fps nem zavar, bőven elég az 1080p

Meg vagyok vele elégedve :D

2021. ápr. 26. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Szuper. Használd egészséggel 😀
2021. ápr. 27. 08:18
 8/14 anonim ***** válasza:
32%

:) amúgy csak mondom általában az okostv-k (nekünk lg márkájú) vannak fullhd ban a ps4 slim nek tökéletes. egy 4k-s tv 180 k nál kezdődik és a legtöbb még nem is okos és plusz ps4 pro újonta 320 lenne.

ps4 pro meg hiába lesz 20 fps el nagyobb kb (szerintem kevés) zúg mellé mint a rohadt élet. Jól jártál a ps4 slimmel úgy gondolom.

2021. máj. 6. 09:09
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen igazad van, mellesleg a játékok 70% még nem is tamogatja a 4k-t, szóval az a kis boost amit a FHD játékoknak ad a Pro az szabad szemmel alig látható

Meg hát a pro az úgy is melegszik mintha sütni kellene rajta, szóval gyakorlatilag jobbam is romlik

2021. máj. 6. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
miért lettem lepontozva? olyan érzés mintha egy egyes lenne a naplóban asd
2021. máj. 6. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!