Szerintetek megéri még PS4-et venni? És melyiket érné meg jobban, a Pro-t, vagy a Slim-et, hosszú távra tervezve?
Amennyiben hosszú távra tervezel, akkor nem éri meg a PS4, mert feltehetően jövőre érkezik az új generáció, inkább arra spórolnék a helyedben, ráadásul az futtatni fogja a jelenlegi generáció játékait is, így nem maradsz le semmiről.
Amennyiben persze most szeretnél játszani, akkor és nem akarsz legalább egy évig várni, akkor nincs más választásod.
Ha van 4K képes tévéd, vagy tervezel venni egyet, illetve ha tervezel PSVR-t, akkor a Pro verzió. Ha csak Full HD tv/monitor van és nem váltasz 4K-ra akkor elég a slim. Tény, hogy sima Full HD képernyővel is erősebb a Pro és stabilabban hozza a 30-60 fpst. De csak nagyon minimálisan érzékelhető a különbség.
A mai napig működőképes egy ps3 is, sőt. egy SNES is. Attól, hogy nem kap frissítést még lehet vele játszani.
Egyébként felesleges volt megkérdezni, hogy megéri-e még, ha nem tervezed megvenni a következő ps-t. Nekem PS2 óta nem volt semmilyen konzolom, de az új ps-t tervezem majd megvenni, így nekem teljesen felesleges beruháznom már egy ps4-re, azt az 1 évet már kibírom, legalább megjelenéskor lesz mivel játszanom/bepótolnom.
ha jó áron kapsz prot minimális felárral akkor pro
de a slim is teljesen jó, ahogy írták sima fullHD tévével
Szia.
Én az idén lecseréltem, a slimet Pro - ra. Mert szebb a 4K és stabilabb. Az igaz hogy jövőre ígérték a PS5 megjelenést, de közelsem biztos hogy az egyből megéri megvenni. Arról nem is beszélve, hogy a PS4 ettől még pár évig frissítve lesz. Problémát maximum abban látok, hogy ha majd teljesen elterjed a PS5 akkor túlnyomórészt arra fognak játékot fejleszteni. Ha szeretsz multizni akkor, előbb utóbb te is átállsz majd, de addig is nyugodtan vegyél PS4-et. Egy új konzol amikor megjelenik akkor még drága, sőt rendszer probléma is előfordul, és ezért a megjelenést követő egy év után válik szerintem megvehető állapotba. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!