Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Assassin's Creed rész...

Melyik Assassin's Creed rész a kedvenced, és miért?

Figyelt kérdés
Nekem a Syndicate, és az Odyssey

2021. júl. 12. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Assassin's Creed
Assassin's Creed 2
Assassin's Creed brotherhood
Assassin's Creed 3
Assassin's Creed black flag
Assassin's Creed syndicate
Assassin's Creed origins
Assassin's Creed odyssey
Assassin's Creed valhalla
Másik része a szériának
37 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Az első amivel játszottam a 2 volt, Ezio meg az a kis Toszkán vára, nagyon adtam:) Itt szerettem meg a sorozatot.

De a legkedvesebb emlékeim a Black Flag-hez fűznek, egy komolyabb gerinc sérülésből lábadoztam otthon, úgyhogy hónapokon keresztül csak hajóztam és hajóztam és jöttem mentem. A mai napig is hallgatom néha a nótákat, amiket a hajón énekeltek a matrózok.

Syndicate meg Origins kimaradt, nem sajnálom annyira. Odyssey-ben meg most a Valhallában is sok dolog tetszett, sok dolog meg nem. De talán a Valhalla izgalmasabb, az Odyssey-ben már a harmincadik várat elfoglalni és elvenni a token-t attól a polemarch-tól marha unalmas volt.

2021. júl. 12. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Uhh nekem a 2. rész örök kedvenc, nosztalgikus emlék, utána az Odyssey jön, bár nem igazán AC játék, de én ennek ellenére is imádtam. Utána pedig a Black Flag és az Origins, majd a Brotherhood, ez így nekem a top 5. Valhallával nem játszottam még.

A Syndicatet amúgy én is szeretem, szerintem kicsit alulértékelt egy játék.

Előzőnek pedig nagyon is ajánlom figyelmébe az Originst, sokaknak jobban tetszik, mint az Odyssey vagy Valhalla, ami amúgy érthető.

2021. júl. 12. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
2021. júl. 12. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
AC2, Brotherhood, Revelations. AC3-at az idegesítő featurei mellett is szerettem, AC4 is nagyon jó volt, de az örök kedvenc a 2, ACB és ACR.Black Flag óta számomra már nem adta vissza azt a régi AC feelinget a játék többi része, mint amit addig éreztem a Black Flagig.
2021. júl. 12. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Odyssey, a görög setting mindig is a kedvencem volt. Kassandra pedig számomra a legszimpatikusabb AC főszereplő marad.
2021. júl. 12. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
AC 2. Legjobb sztori és karakterek miatt. Melléküldik is királyak benne.
2021. júl. 13. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem a kalozós dolog nagyon bejött

szerettem a brotherhoodot meg a 3 at is

3 at azért ahol és amikor játszodott

unityt 200 forintért vettem meg xboxra de inkább vettem volna belőle egy hell-t

nem bírtam kijátszani mert annyira unalmas volt nekem

utobbi pár rész meg abszolut nem tud megfogni

2021. júl. 14. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Assassin's creed revelations az egyik legjobb mivel jól zárja le Ezio kalandjait és a bomba mint támadó fegyver és a kampós penge sokat ad az élményhez és az is jó hogy Altairal is lehet játszani igaz hogy keveset de attól még jó
2023. nov. 20. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy az újjal jászottatok-e, Mirage, de szerintem az valami elképesztően unalmas és nem utolsó sorban fapados volt. Pici kis semmi térkép, 20 óra alatt végigjátszottam a story-t, ami amúgy felszínesen megírt és semmitmondó volt, a karaktereket nem hogy megszerettem, hanem kifejezetten utáltam, különösen azt a mély hangú assasin asszonyt. De a főszereplőt is. A harc alig valami, parry-zni tudsz meg két fajtát ütni, 3 fajta ellenféllel találkozol, sehol egy boss, egy nyamvadt nyilad nincs, semmi special move-ot nem tudsz beadni, semmi. Minden kard amit összeszedsz az bronze szintről indul, ha egyet fejlesztesz rajta akkor silver, ha még egyet akkor gold. Nincsenek már osztályozva a felszerelések hogy common, rare, legendary, etc., bármiből tudsz aranyat csinálni tehát nagyjából tök mindegy, hogy mi van nálad. Skill tree szintén egy semmi, az alján, az utolsó, legdrágább fejlesztések között vannak olyan dolgok amiket amúgy alapból tudnia kellene az embernek. Ha jössz-mész a világban, sehol nem történik soha semmi. Nincs is sehol senki. Egyszóval csalódás. Egy pozitívumot tudok róla elmondani, hogy maguk a városok/falvak helyenként jól néztek ki, Baghdad kifejezetten.

Az előző játékokban, bármilyenek is voltak, az szerintem közös volt hogy élő, lélegző világban érezted magad, jó volt a story, szeretted a karaktereket, izgalmas és érdemes is volt össze-vissza kalandozni, mert vagy találtál valamit, vagy történt valami, amire nem számítottál. Ennek ebben az újban szerintem nyoma sincs.

De már az fura volt egyébként amikor töltöttem le, össz-vissz 40 GB az egész (PS5-re). Viszonyításképp a Valhalla vagy 70 GB volt, Odyssey szintén, nemtom hány éve.

2023. nov. 20. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!