Assassin’s Creed 2-től az összes megjelent rész, játszható Steam- en? Vagy csak az Origin -on elérhető?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert végig szeretném játszani az Assassin’s Creed trilógiát és egy helyen szeretnék felhasználó nevet csinálni, hogy egy helyen gyűjtsem a pontokat. De ha csak az origin- en lehetséges a játékot kijátszani akkor inkább az origint választom.2018. ápr. 28. 16:41
1/4 anonim válasza:
Miért éppen Origin? Akkor már inkább Uplayen vedd meg őket.
2/4 A kérdező kommentje:
Az első részeket már megvettem CD-n csak nem aktiváltam a kódokat amik bennük van. (Már régóta megvannak) És ezért kérdezem, hogy ezek a kódokat mindenhol be lehet váltani? Mindegy hogy uplay, origin vagy steam?
2018. ápr. 28. 18:07
3/4 anonim válasza:
Steam-en és Uplay-en az egész sorozat elérhető, Origin-en nem.
A Steam-es verzió használ Uplay-t is, tehát egyszerre mindkét kliensre szükséged van rá, ha ez zavar akkor vedd meg Uplay-en. (A dobozos verzió, és a legtöbb digitális viszonteladó pl. Humble Store, GMG is Uplay kódokat árul.)
Ha Steam fanatikus vagy, akkor ott vedd meg, vagy ha szimplán szereted a szinte teljes gyűjteményed egy helyen tudni. (Én ezt tenném, ha valamit meg lehet venni Steam-en, azt ott szerzem be, hiába kell akár 3 kliens is hozzá pl. GTA IV.)
4/4 anonim válasza:
#2 Ez érdekes, ga egy játékhoz van kód, akkor általában megköveteli az aktiválást, bár az első rész esetében úgy tudom még nem volt Uplay, tehát az feltehetően DRM Free, akkor sehol nem tudod aktiválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!