Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha elkezdek egy újabb AC...

Ha elkezdek egy újabb AC részt, jó lenne végigjátszanom az előző részeket? Vagy a játék anélkül is élvezhető? AC szűz vagyok teljesen.

Figyelt kérdés

2017. okt. 18. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én annyira utáltam a jelenben játszódó átvezető részeket, hogy csak átrohantam rajtuk, igyekeztem mielőbb visszatérni a múltba. Mások meg odáig vannak a jelenbeli részekért. Ki érti ezt?

Az első rész szerintem rettenetesen unalmas és repetitív, de ahhoz, hogy megértsd, kik azok az asszaszinok és templomosok, miért is harcolnak egymással, nem árt azt is végigtolni. A második rész viszont a mai napig az egyik kedvencem.

2017. okt. 18. 21:30
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2017. okt. 18. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Ha annyira nem érdekel a sztori akkor simán fogyaszthatók önmagukban is.

Szerintem a Black Flag-el vagy a Syndicate-al kezdj, azok sikerültek a legjobban hangulatban.

2017. okt. 19. 01:28
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Én a Black Flaggel pont nem kezdenék AC játékot, mert nem sok köze van az Assassins Creedhez. Black Flaget akkor tolnék, ha kalózos játékot akarnék.

Az első epizód nagyon erős történet szempontjából, de sajnos eléggé egysíkú és monoton tud lenni ha a játékmenetet nézzük, de én szerettem. Ha nem zavar egy kis monotonitás, vagy az hogy szinte pure menekülés/lopakodás az egész, akkor simán kezd el az elsőt, mert amúgy jó játék, csak az open worldben alig van tartalom, illetve mindig ugyanazokat a missziókat fogjuk csinálni.

A 2. rész jó kiindulási alap, felhígította és leegyszerűsítette az első rész komoly, bonyolultabb ideológiai dilemmáját (ez nem feltétlenül jó dolog, valakinek ez tetszett, én pl. emiatt nem annyira szerettem), de legalább a játékmenet változatosabb lett, bár a harc nagyon egyszerű.

2017. okt. 19. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Én ag ac1-el kezdtem, és lehet, hogy monoton, de szerintem rohadt jo az atmoszferaja. És igaz, hogy a harcrendszer könnyű, de hidd el, az idő előrehaladtával csak egyre könyebb lesz. Legalábbis pl. az ac4 szárazfoldi csatáinál nehezebb.

Én az elsővel, a 3-mal, a black flag-gel, és a b.hood-al játszottam. (Ilyen sorrendben). És csak az elsőt vitten ki. De játekmenetben az ac4 volt a legjobb, bár a bh-nak is voltak érdekes elemei.

2017. okt. 19. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Megtudod nekem magyarázni, hogy miért a Black Flag volt a legjobb? Mármint ezt most nem kötekedésképp írom, csak kíváncsiságból. Én az elsőtől egészen a Unityig, sorban vittem végig az összeset gyakorlatilag 2 év alatt. (Ac1, AC2, Brotherhood, Revelations, AC3, AC Liberation, AC Black Flag, AC Freedom Cry, AC Rogue, AC Unity)

A Black Flag játékmenetében semmi nem volt új, csak a víz alatti úszás, minden más az előző részekből lett összeollózva (harcrendszer, parkour, mozgás, minden, a játék több mint fele AC3 volt). A hajózás is az AC3-ból volt, csak ott pályákra osztották, itt meg open world lett. Szóval neked is az open world hajózás miatt volt jó a Black Flag? Mert minden más eleme (a víz alatti úszáson kívül) az AC3.

2017. okt. 19. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Szimplán mert abban kapták el legjobban a hangulatot, mármint nem olyan tekintetben, hogy ki melyik korszakot/világot szereti, hanem szerintem ott sikerült a legtöbbet megfogni az adott korból, és utána ilyen tekintetbena Syndicate a második számomra, szintén mert olyan jól tudja a hangulatot átadni.
2017. okt. 19. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a Brotherhooddal kezdtem, nem bántam meg, bár az pont Ezio sztorijának a közepe. Ha érdekel a sztori, akkor sorra venném az összeset, ha nem izgat annyira a történet, hanem mondjuk inkább egy kor - pl.: a kalózok aranykora - akkor kezdj a BF-el. Lényegében mindegyik játékban el van mondva, hogy kik az Asszasszinok és kik a Templomosok, ki miért jó és miért gonosz, szóval ha nem érdekel az egész egyben, csak egy-egy korszak, akkor nem veszítesz semmit se.
2017. okt. 29. 20:41
 9/9 A kérdező kommentje:

az elejetol akarom kezdeni viszont nem vagyok jo angolbol

tudomasom szerint pedig felirat sincs az elso reszhez

de koszonom a valaszokat

2017. okt. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!