Ps5 ön már nem lehet megosztani a ps plust?
ps5-n egy valakivel lehet osztozni, de az a game sharing, és nem a ps+
azt tudom, ha van mindkettő akkor mindkettőre külön lehet megosztás
Én a ps plus ra vagyok kíváncsi, az online játékra, igen, ps4 en ha beállítod elsődlegesnek a ps plusos profilodat, akkor az összes többi profil tudja használni a psplust, és a profilon lévő játékokat is.
De akkor így nem sok értelme van a visszafele kompatibilitásnak, ha továbbra is megkell tartani a 4est.
Akkor így én nem veszek 5 öst, több mint 250 játék van a Plus os profilon, de többen használjuk a gépet, mindenki a saját profiljával, ezt csak
"plusos, fő profilnak" hívjuk,
de mindenki a saját profiljával játszik, online is.
De igazából ezt elég sokan így csinálják. Ez volt az értelme az elsődleges profilnak.
Akkor ha most felraknám a plusos profilt' az 5 re, csak azon a profilon(amivel senki se játszott) mennének a játékok/az online?
Mindenkinek megkéne venni újra a játékot?
Totál nem értem mi értelme így a visszafele kompatibilitásnak.
igen, és plusz 1 acc
de erre azért ne vegyél mérget
hm... szerintem a family sharing működik ps5-n is, és a ps+ is
a ps+ on fix nem változtattak
egészen addig amíg nem egy másik gépen akarod megosztani
ott van az egy megosztás
utána kell olvasni...
Jó, de sokat elmond roóla hogy huába jelent meg Novemberben a gép, továbbra is csak a ps4 megosztást írja a magyar hivatalos Ps Oldal.
Meg, látod, itt is valaki azt írja hogy nem lehet megosztani.
A youtube on is valaki azt magyarázza hogy meglehet osztani, valaki azt hogy nem.
Itt is a 6 os is azért nem adta el a ps4 et mert nem lehet megosztani(habár ő a játékokról beszélt gondolom) de szerintem akkor a plust sem.
Itt lenne már az ideje egy hivatalos ps5 magyar supportnak.
Mert csak a 4 et írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!