Steamen van olyan játék(ok) amiket ugy lehet megosztani hogy teis játszol közben?
Nem, mert egy fiókhoz egy időben egy ember férhet hozzá, megosztás esetén pedig egyszerre szintén egy felhasználó indíthat játékot a közös fiókból.
Több játékos esetén mindenkinek rendelkeznie kell példánnyal (ha fizetős a játék akkor megvett példánnyal), és ezen kívül saját fiókkal is, hiszen meg kell valahogy különböztetni a játékosokat.
Steamen is van néhány DRM free játék, amit letöltés után oda tudsz adni másoknak és tudjátok egyszerre játszani,
Hogy a multi működik-e ilyen helyzetben viszont azt ki kell próbálni.
Ha multizni akarsz, akkor ahogy az első írta, lehetetlen.
Ha mindketten offline akartok játszani, akkor nagyon egyszerű, az aki megosztja a könyvtárát (a játék tulajdonosa) átlép offline módba. Így nem járnak achievmentek stb, de mind a ketten tudtok játszani külön-külön. Ismerőssel én is ezt csináltam sokáig, amíg fel nem baszta végleg az agyam aztán megvettem neki is a játékot XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!