Steam-en hogyan kehet játékot megosztani?
A faterom megvette nekem a GTA 5-öt de az ő steam profiljával. Nekem is van de ezt elfelejtette. Na de ez most mind1.
A LÉNYEG:
Egy gépen van a steam és a fiókjaink is ugyanazon a pc-n vannak bejelentkeztetve. Valaki segít h h kell megosztani a játékot az Ő profiljáról úgy h ÉN is tudjak vele játszani?
Családi megosztást kell bekapcsolni. Egy időben viszont csak egy ember játszhat a fiókban. Egyes online játékok pedig nem működnek benne:
Vannak játékok, amire nem vonatkozik a családi megosztás. Azt írják, hogy nem lehet a játékot családi megosztásban használni, mivel nem csak a Steamnek kell futnia, hanem a Social Club kliensnek is, azt pedig nem lehet egyik gépről a másikra közvetíteni:
Mindenhol azt írják, hogy nem lehet:
Meg kell venni a te fiókodra is, vagy pedig át kell jelentkezned az ő fiókjába, ha a gépeden akarsz játszani, vagy az ő gépéhez kell átülni.
De nekem nem. Ugye betölti a játékot és ott van allul h online v story mode egyszer ranyomtam az online ra es elkezdte tolteni de aztan azt irta ki h ez a jatek nem rendelkezik onlin al
En mar az egesz story modot kivittem
Azt írja h (idézem)
ALERT
You are attempting to access GTA Online servers with an altered version of the game.
Return to Grand Theft Auto V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!