Hányszor játszottad ki a GTA: San Andreast eddig?
Nem tudtam kijátszani soha, szerintem most sem tudnám (régi PC-n még meg van).
Nálam annyi, hogy minden meg van, de 1 db graffiti hiányzik. Több mint valószínű, hogy nálam van egy bug valahogyan a játékban, számtalanszor kezdtem újra csak a graffitik miatt, és vettem előlről 1-esével, egyszer sem tudtam kigyűjteni a 100-at (99-nél behalt, meg van az összes, de valamelyiket nem ismeri fel.)
Ha valaki felismeri a helyzetet esetleg, hogy mitől van a grafiti probléma, akkor írjon. Több éve nem foglalkoztam vele, de ha másnál is volt és megoldotta, akkor belépek én is csak azért. 😊
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__5560945-..
Nahát, kíváncsiságból beírtam a gyk keresőbe (GTA graffiti). És szerintem ez a kérdés az enyém volt. 🤣 Sőt, biztos, hogy az enyém volt, mert még a programmal sem jöttem rá, hogy melyik hiányzik. 😖 Nálam volt bug 100%. 😃
Mostmár annyira nem is izgat, de elkapott most egy furcsa nosztalgikus érzés. Ez sem most volt azért, 7 éve😱... Suli, bulik, GTA San Andreas... 😰😭
1-szer
De az is bőven elegendő. Hiszen így is abban van a legtöbb (100) küldetés és rohadt nehezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!