Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hányszor játszottad ki a GTA:...

Hányszor játszottad ki a GTA: San Andreast eddig?

Figyelt kérdés
Milyen modokkal játszottad? (pl. TTDISA, Definitive Edition)

2021. jún. 28. 10:46
A kérdező szavazást indított:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9-nél is többször
41 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
én csak kurvázni szoktam gta-ban
2021. jún. 28. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
egyszer, de az is 7 évig tartott
2021. jún. 28. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Biztos, hogy 9 felett van, de fogalmam sincs mennyi lehet. Modokat nem használtam, mivel többnyire PS-en játszottam, de amúgysem érdekel.
2021. jún. 28. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtam kijátszani soha, szerintem most sem tudnám (régi PC-n még meg van).

Nálam annyi, hogy minden meg van, de 1 db graffiti hiányzik. Több mint valószínű, hogy nálam van egy bug valahogyan a játékban, számtalanszor kezdtem újra csak a graffitik miatt, és vettem előlről 1-esével, egyszer sem tudtam kigyűjteni a 100-at (99-nél behalt, meg van az összes, de valamelyiket nem ismeri fel.)

[link]

Ha valaki felismeri a helyzetet esetleg, hogy mitől van a grafiti probléma, akkor írjon. Több éve nem foglalkoztam vele, de ha másnál is volt és megoldotta, akkor belépek én is csak azért. 😊

2021. jún. 29. 06:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__5560945-..

Nahát, kíváncsiságból beírtam a gyk keresőbe (GTA graffiti). És szerintem ez a kérdés az enyém volt. 🤣 Sőt, biztos, hogy az enyém volt, mert még a programmal sem jöttem rá, hogy melyik hiányzik. 😖 Nálam volt bug 100%. 😃

Mostmár annyira nem is izgat, de elkapott most egy furcsa nosztalgikus érzés. Ez sem most volt azért, 7 éve😱... Suli, bulik, GTA San Andreas... 😰😭

2021. jún. 29. 06:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem, de biztos belekezdtem 6-7 alkalommal. Egyszerűen egy idő után mindig elvesztettem az érdeklődésem. A legtovább talán addig jutottam, amikor valami kaszinó kirablós küldetésre kellet készülni, és meg kellett környékezni egy krupiét.
2021. júl. 4. 11:24
 7/11 anonim ***** válasza:
4 alkalommal
2021. júl. 29. 07:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszer se, pedig rengeteget játszottam vele, kvázi ez volt a gyerekkorom, de mindig odáig jutottam hogy egyszerűen vagy nem tudtam megcsinálni benne a következő küldetést (PC-n pl. a Cesar Vialpando-s is már rögtön az elején lehetetlen) vagy egyszerűen túl sok volt és elfogyott a kedvem. Annak ellenére hogy mennyire nosztalgikus és epic játék, kicsit átestek a ló túloldalára és túltolták a mellékküldetéseket, gyűjtögetéseket, repülőiskolát meg a többit, nagyon sok idő és nagyon nehéz dolgok is vannak benne. Így általában maradt az hogy ha akartam a 100%-ot akkor letöltöttem és bemásoltam egy mentést, úgy megvolt. :D
2021. szept. 14. 00:47
 9/11 anonim ***** válasza:

1-szer

De az is bőven elegendő. Hiszen így is abban van a legtöbb (100) küldetés és rohadt nehezek.

2021. okt. 2. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Épp most álltam neki, de azt hiszem az autós meg repülő iskola meg fog benne akadályozni (PC-n lehetetlen 100%-ot szerezni ezeken).
2021. okt. 2. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!