Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki játszotta mindhármat,...

Aki játszotta mindhármat, melyik tetszett a legjobban és miért? Dragon Age, Skyrim, Witcher

Figyelt kérdés
Én a Dragon Age-et imádom, de a másik kettőt nem játszottam soha.

2021. jún. 15. 19:29
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

A Skyrim már a legelején hatalmas szabadságot ad. A prológ után arra mész amerre akarsz. És a fejlődés nem xp-hez kötött. Hanem ha valamit sokszor használsz egyre jobb leszel. Ha a hatalmas világok és rengeteg feladat bejön,nem fogsz csalódni.

A Witcher. Nagyon,de nagyon nagy favorit. Sztori orientált,szuper karakterekkel,remek harcrendszerrel,jó zenék,szép tájak és full magyar.Xp-hez kötött fejlődés és szinthez ajánlott feladatok.

Nekem mindkettő favorit.

Remélem tudtam segíteni.

2021. jún. 15. 19:48
 2/11 A kérdező kommentje:
A Skyrimben ha azt lehet csinálni, amit akarunk, akkor hogyan alakul ott a történet? Vagy mire megy ki az egész?
2021. jún. 15. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Dragon Age-ből is volt több rész, meg a Witcherből is.

De ha legutóbbi játékok, vagyis a Dragon Age Origins, Witcher 3 és a Skyrim között kell választani, akkor egyértelműen Witcher 3, más labdába se rúghat. Nagyon nagy élmény, és a kiegészítők is jók lettek, de főleg a Blood and Wine.

Dragon Age Originst nem bírtam végigtolni, unalmas volt számomra, pedig a korábbiakat mind végigtoltam.

Skyrim még egész oké, végigvittem, de számomra kissé csiszolatlan volt.

2021. jún. 15. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Skyrim. A Witcher 3 és a Dragon Age (Origins és 3) is jók, de engem a Witcher 3-ban is és a Dragon Age 3-ban is felcseszett az idióta szintezés. Egyébként a Witcher 3 története a legjobb, utána a Dragon Age, utána a Skyrim. A Skyrim inkább ilyen fantasy GTA.
2021. jún. 15. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
mind jó volt
2021. jún. 15. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Skyrim alap története is kellemes, de hozzá kell tenni, hogy Skyrim-et azért szeretik sokan, mert Dunát lehet rekeszteni, annyi mod van hozzá, elég komolyak is.
2021. jún. 15. 21:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Én nagyon szerettem a Dragon Age Originst és Inquisitiont is, a DA2 is jó volt, csak azt kb. 3 nap alatt kijátsztottam, és inkább éreztem valamiféle átvezetőnek-kiegészítőnek, nem éreztem elég mélynek, de szerintem a negyedik, és talán az ötödik rész az igazi kiteljesedése a történetnek, csak szerintem nyugdíjas leszek, mire végre a Bioware megcsinálja :D :D :D :D Akkor szerintem a Witchert fogom legközelebb kipróbálni. Ott melyikkel lenne érdemes kezdeni, a részek között mennyire van átfedés úgy, mint a Dragon Age-ben? Itt a DA1-2-t végülis egymásra tekintet nélkül is lehetne játszani, de a haramdik részhez mindenképpen erősen ajánlott az első 2 az élmény miatt.
2021. jún. 15. 21:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Igazából, hogy kerek legyen az egész sorban érdemes menni, de a 3 is érthető önmagában is, a fontosabb dolgokra és előzményekre fény derül, illetve elején pár döntést visszamenőleg meg lehet hozni, hogy miként történt előző részekben, ha nincs a gépen a második részből származó mentés, mert amúgy az alapján megy a dolog.
2021. jún. 15. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Kettőt és könnyebbet, ha lehet. Mindegyik irtó jó game.
2021. jún. 16. 09:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A Dragon Age-ből csak az Origins-t játszottam, de azt is nagyon régen. Ha jól emlékszek, ott nem respawn-olnak a szörnyek, ami nekem kifejezetten nem tetszett, akárcsak a Gothic játékokban, mivel én szeretek néha grind-elni, loot-olni, stb. Területet tekintve nem ad valami nagy szabadságot, és rengeteg hely van, ahova nem lehet később visszatérni. Történetét tekintve viszont eléggé egyedi, szóval amiatt mindenképp ajánlom.

A Skyrim a terület mellett a modok terén adja a legnagyobb szabadságot. Modokkal kb. bármivé át tudod alakítani a játékot, és ide nem csak az idiótaságokat kell érteni, hanem normális dolgokat is. Rengeteg új gyönyörűen kidolgozott fegyvert, karaktert, küldetést és mást lehet hozzáadni a játékhoz, ami majdcsak lekörözi a legtöbb rpg-t, és nagyon könnyen megvalósíthatod a saját ötleteidet is, ha van rá időd és türelmed. A történet viszonylag kötött, viszont több szál van, és te döntöd el, hogy mikor melyikkel foglalkozol. Pár helyen van beleszólásod is a dolgok alakulásába, viszont az a sztori jeleneteknél ki is merül. Nem lesz akkora befolyásod a világra, mint más rpg-kben.

A Witcher számomra is egy örök kedvenc. Az első és második része még kisebb területekre van osztva, ami fejezetenként lesz bejártható, és 1-2 fejezetet kivéve nem térhetsz vissza a korábbiakhoz. A harmadik rész viszont nyílt világú, ha nem is egyből, idővel felfedezhető lesz minden. Emellett a Witcher széria egyike azoknak a ritka játékoknak, ahol van new game+, illetve importálhatod a korábbi mentésedet az előző játékokból, így pár cuccodat megtarthatod az előző játék végéről, és néhány korábbi döntésed is hatással lesz a következő játék eseményeinek alakulására. Szóval emiatt is érdemes végigjátszani az első két részt is, nemcsak belevágni a harmadikba.

Őszinte leszek, a Dragon Age terén nincs sok tapasztalatom. Amire még emlékszem, hogy ott több karakter is van a csapatodban, amelyek közt tudsz szabadon váltani. Némelyik harc némi stratégiát is igényel, mint a KotOR részekben. Szóval ha érdekel az ilyesmi és jó történetet akarsz, akkor Dragon Age. Ha badass szörnyvadász akarsz lenni egy baromi jól befépített világban, akkor Witcher. Ha pedig a magad útját akarod járni a modok nyújtotta végtelen lehetőséggel, akkor Skyrim. Tudom, hogy ezek után a válaszom nem sokat ér, de én azt javaslom, hogy ha teheted, próbáld ki mindet. :)

2021. jún. 16. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!