Miért ilyen kihalt az ebnevelde? Régen ezen játszottam . Akkor tele volt. Most pedig alig látok egy egy lelket ennyi év után. ( 7 év)
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 22:15
1/5 anonim válasza:
Mert régi, elavult, és legyünk őszinték, nem sokat fejlődött vagy változott, semmit se adott az újításra, ugyanúgy néz ki a kezelőfelület, mint amikor indult az oldal.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos teljesen igazad van..
Köszönöm a válaszod!
2021. máj. 26. 22:27
3/5 anonim válasza:
azért még ís fórumra is írnak páran. Az üzenőfalon is láttam 2 társkereső hirdetést
4/5 anonim válasza:
Mert már nagyon régi és aki régen játszott vele azóta az már kinőtt ebből a játékból munkája/családja van
5/5 anonim válasza:
Plusz a mai gyerekek már nem igazán szeretnek ilyen online neveldékkel játszani, más at érdeklődési körük. Ugyan ez a helyzet több másiknál is, pl. cicaneveldével, mikor én voltam általános sulis, akkor élte a fénykorát, most meg már alig járnak fel páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!