Ebneveldén hogyan lesz beteg egy kutya?
Nem teljesen ertem a kerdest, de ugy gondolom arrol lehet szo ... hogy betegszik meg egy kutya az iskolaban, ha oda csak egeszseges kutyak mehetnek??? (talan errol van szo)
1. Nem vagyunk egyformak ... van aki a kutyajaert el, van akinek egy eb ... termeszetesen a ket fajta csoportnak masok az igenyei is, tehat nem biztos, hogy minden kutya ugy egeszseges ahogy a masik szeretne.
2. Masfelol pedig ne felejtsuk el ... kutyaiskolaba kiskutyak jarnak ... kiskutyaknak meg nincs kialakulva rendesen az immunrendszere, aki egy kicsit gyatrabb genekkel rendelkezik, az megrottyan meg attol is ha megfujja a szel. Ivarerettseg utan van kesz egy kutya! Addig sokminden tortenhet es tortenik is.
Az ebnevelde, egy netes játék, ahol kutyákat "tarthatsz", nevelhetsz.
Gondolom a kérdező erre gondolt, csak a kategória baromira nem a kutyák, hanem a szórakozás.
Úgy lesz beteg egy kutya, ha nem látod el napi szinten, tehát nem eteted, itatod elfogy a kajája és beteg lesz.
5+ Bocsi, most nézem, hogy az előbb hülyeséget írtam, szóval ha nem látod el egy ideig a kutyát, akkor rossz kedve lesz és elszökik, tehát valószínűleg nincs olyan, hogy beteg lesz.
De ez le van írva az ebnevelde honlapján is a segítség résznél (én is onnan tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!