Miért töröltél az ebneveldém?
Figyelt kérdés
sziasztok. már több mint 4 éve voltam az oldalon, kb fél éve nem léptem fel. most probáltam de sehogy sem birtam belépni. a nevemmel nincs is felhasználo, hiába probáltam keresni is. többször volt hogy honapokig nem léptem fel de sosem töröltél. most miért?..2019. jún. 25. 10:46
1/3 A kérdező kommentje:
*törölték bocsi a helyesirási hibá(k)ért
2019. jún. 25. 10:46
2/3 anonim válasza:
90 nap után elvileg bármikor törölhetnek. Más kérdés, hogy nem szokták megtenni, mert sok régi (sokat fizető) jàtékost is ki kellene iktatni akkor, de időnként törölnek azért. Én is 5 évig játszottam, aztán kb fél év szünet után nem volt már meg a fiókom. Csak én nem bántam annyira, mert már 15 éves voltam akkor és kezdtem kinőni belőle.
3/3 A kérdező kommentje:
én per pillanat 18 vagyok, és nem játéki szinten ebneveldéztem, inkább csak hobbi szinten. egy célt akartam elérni (10k kutya) eddig 4000 körül lehetett de azt hiszem erröl lemondhatok. köszönöm a választ
2019. jún. 25. 12:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!