Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van lehetőség az eredeti Sims...

Van lehetőség az eredeti Sims 4 játék magyarítására?

Figyelt kérdés

Előzőekben mindig crackelt játékot használtam és azon meg tudtam csinálni, most a napokban azonban meguntam a torrentezést, megvettem steamen a játékot.

A magyarításhoz szükséges mappa már megvan, benne a delta es a data mappával.

Azt azonban nem tudom hogy hogyan tudnám betenni a játékba. A crackeltnél elég volt csak rámenni jobb klikkel az ikonra, és a fájlt tartalmazó mappa megnyitása opcióra rámennem. Most viszont nincsen ilyen lehetőség.

Valaki tudja a módját hogy hogyan lehet eredeti játékot magyarítani? :"D

Originon belül már kikapcsoltam egyébként az automatikus frissítéseket

2021. jún. 27. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanott lesz a játék mappája... Ha nem állítottad át, akkor azt hiszem C: > Program Files (x86) > Origin > A többi pedig ugyanaz mntha Crackelt lenne.
2021. jún. 27. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Igen, csak ő Steamen vette meg. Ebben az esetben a kliens könyvtárából megnyitod a játék tulajdonságait, és ott lesz a telepítési mappa megnyitása.
2021. jún. 27. 14:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon köszi! Azt hol találom? Bocsi annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz 😅
2021. jún. 27. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kiválasztod a játékot, a borítókép alatti jobb sarokban van egy fogaskerék ikon (vagy jobb klikk a játék nevén a bal oldali listában) /properties (tulajdonságok?)/local files (helyi fájlok?).

Vagy ha sehogy nem találod, az alapértelmezett mappa:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\

2021. jún. 27. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2021. jún. 27. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
#2 Ja, tényleg, írta is. Benéztem, bocsi.
2021. jún. 27. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!