Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hány játék van nektek a...

Hány játék van nektek a Steam/Epic kívánságlistátokon?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Egy se mivel már régóta nem ott veszem a játékokat közvetlen tekintve h olcsóbban be lehet szerezni őket kulcsos oldalakrol
2021. jún. 27. 09:50
 2/10 A kérdező kommentje:
mi az h kulcsos oldal?
2021. jún. 27. 09:56
 3/10 anonim ***** válasza:
G2A és társai.
2021. jún. 27. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Steam: kb 10-15, de egyet sem veszek, szintén az első válaszadó módszere miatt.

Epic: elvi okokból nincs fiókom ott, és a legtöbb ingyenesen adott játék előtte máshol is szét volt osztva vagy csomagban árusítva, még ezekért sem éri meg egy fiókot fenntartani és begyűjteni az ingyen példányokat.

"kulcsos oldal": Olyan harmadik fél áruház, ami a különböző platformok digitális kulcsait árulja. Van, amelyik tételesen árulja, van ami tematikusan több játékot csomagban (bundle), ezek jóval olcsóbbak mint egyesével megvásárolva.

2021. jún. 27. 10:03
 5/10 A kérdező kommentje:
hogyne érné meg az ingyér játék, sok tízezres cuccokat osztogatnak, de nekem az olcsóbbak is jók
2021. jún. 27. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Azért nem éri meg, mert olyan címeket osztogatnak amit normális esetben már rég beszereztél. Ez az ingyenesség egy pszichológiai trükk, hogy elcsábítsa az embereket a platformra annak reményében, hogy majd ott fognak pénzt költeni, ezen felül a Fortnite-ból beszedett dollármilliárdokból olyan piaci helyzetet erőszakol ki az Epic, ami sokak szemét szúrja (lásd az exkluzív címeket, mert megveszi kilóra a fejlesztőt-kiadót). Főleg a gyerekeket, akiknek általában nincs bankkártyájuk hogy megvegyék maguknak a játékokat, viszont itt ingyen kapod, mint a drognál a kóstolót, hogy Epic-függő legyél.

Én személy szerint még nem találkoztam egy címmel sem, ami miatt megérte volna beregisztrálni. Vagy azért, mert érdektelen, vagy mert ami érdekelt, már megvettem.

2021. jún. 27. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Steamen 81

GoG-on 61

Epic foson 0, de azon a játékkönyvtáramban is 0, az ingyeneseket sem húzom be, nem regisztráltam és nem is fogok soha.

2021. jún. 27. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
#7: Hú, micsoda hatalmas lázadó vagy, most aztán jól megmutattad a kapitalizmusnak!
2021. jún. 27. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Amit az epic csinál annak semmi köze a kapitalizmushoz.

2021. jún. 27. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
45%
A fontosabb kérdés az lett volna, hány játék van a könyvtáradban, mert ácsingózni bármire lehet, hogy fizetsz is értve vagy sem már más kérdés.
2021. jún. 28. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!