Hány játék van nektek a Steam/Epic kívánságlistátokon?
Steam: kb 10-15, de egyet sem veszek, szintén az első válaszadó módszere miatt.
Epic: elvi okokból nincs fiókom ott, és a legtöbb ingyenesen adott játék előtte máshol is szét volt osztva vagy csomagban árusítva, még ezekért sem éri meg egy fiókot fenntartani és begyűjteni az ingyen példányokat.
"kulcsos oldal": Olyan harmadik fél áruház, ami a különböző platformok digitális kulcsait árulja. Van, amelyik tételesen árulja, van ami tematikusan több játékot csomagban (bundle), ezek jóval olcsóbbak mint egyesével megvásárolva.
Azért nem éri meg, mert olyan címeket osztogatnak amit normális esetben már rég beszereztél. Ez az ingyenesség egy pszichológiai trükk, hogy elcsábítsa az embereket a platformra annak reményében, hogy majd ott fognak pénzt költeni, ezen felül a Fortnite-ból beszedett dollármilliárdokból olyan piaci helyzetet erőszakol ki az Epic, ami sokak szemét szúrja (lásd az exkluzív címeket, mert megveszi kilóra a fejlesztőt-kiadót). Főleg a gyerekeket, akiknek általában nincs bankkártyájuk hogy megvegyék maguknak a játékokat, viszont itt ingyen kapod, mint a drognál a kóstolót, hogy Epic-függő legyél.
Én személy szerint még nem találkoztam egy címmel sem, ami miatt megérte volna beregisztrálni. Vagy azért, mert érdektelen, vagy mert ami érdekelt, már megvettem.
Steamen 81
GoG-on 61
Epic foson 0, de azon a játékkönyvtáramban is 0, az ingyeneseket sem húzom be, nem regisztráltam és nem is fogok soha.
Amit az epic csinál annak semmi köze a kapitalizmushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!