Valaki tud régi nosztalgikus retró játékokat/sorozatokat/meséket/filmeket írni? 1990-2010 közötti időszakról leginkább.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines
Ez egy 2004-es játék, ami tele volt hibával amikor megjelent (amiket amúgy patchekkel többnyire korrigáltak), viszont számtalanszor végigjátszottam már, és valószínűleg még sokszor végig is fogom.
Csirke invázió játék
Mickey egér karácsonya
Eszeveszett birodalom
Tima és Pumba játék
Manó matek játék
(Egy ilyen korcsolyázó kismalac, aminek a nevére nem emlékszem, az is játék volt)
Bowlingozós régi játékok
Jelenleg ennyi jut eszembe, 2003ban születtem.
Régen volt egy csatorna, már nem jut eszembe a neve és onnan két rajzfilmre emklékszek. Az egyik talán a Flamingó kapitány volt, nem vagyok biztos a címében. A másik szintén innen ment, 2 testvér(?) volt benne, kínaiak vagy japánok voltak már nem tudom, történetére se emlékszek.
Én 1999-es vagyok, de régen volt pár kazettánk mesékkel és épp pár napja találtuk meg őket, mert szobát takarítottuk. Az egyik a Piroska és a farkas, 1988-as rajzfilm, a másik pedik a Csoda játékországban, de ebből nem sok mindenre emlékszek.
De ott vannak még olyan klasszikusok is, mint a Teletabik.
Egyébként rengeteg minden van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!