Valaki élvezte a Doom Eternalban az ugrálós részeket?
Pont ilyen volt eddig a Doom.
Ez nem gondolkodás, egy
Silent Hillben pl vannak logikai, gondolkodós feladványok, pl a Downpourban a színházas rész, de a Resident Evilekben is akadnak.
Nem, ez egyszerű, idegesítő ugrálás, aminél idővel rájössz merre kell ugorgatni, de ez távol áll a gondolkodástól, inkább csak figyelni kell mire gondolt a költő', merre tovább.
Megy vele az ídő.
És egyébként nem csak az érdekel, leginkább a solulslike játékokat szeretem, meg az ESO t. De akartam most valami kis könnyed lövöldözést, gondoltam mivel az összes Doom ilyen volt, ez is az lesz.
Gyűlölöm a platformer játékokat.
A Doomot pontosan az agyatlan mészárlás miatt szerettük, ha ugrálni akarok megveszem a Raymant, vagy akár a Super Mariot. :D
De neked bejött ezek szerint mint játékélmény a Doomban.
Örülök neki.
Az elején még jópofa volt a platforming, de később nagyon túltolták és elmebeteg módon megnehezítették. Az ugrálás nem is olyan szörnyű, de a "dash" (a levegőben való "csúszkálás") teljesen kikészített.
Mondom ezt úgy, hogy én amúgy imádom a platform játékokat, de egy ilyen darálós FPS-be hiba volt beleerőltetni.
Én is így látom.
Vannak komolyabb játékok, nemrég vittem végig a Death Strandinget, aközben többször megkönnyeztem, aztán a Last of Us 2t.
Most, szégyen nem szégyen, vágytam egy kis darálásra, szerintem a Doomot mindig is ezért szerettük, tetszett a 2016 os, sajnálom hogy ebből kivették a Deathmatchet.
Az meg hogy
"kinyílt a világ" igazából, inkább maradt volna cső fps, mert komolyan mondom a szabadtér, csak az ugrálásnak van. Összességében jó játék, de már most az elején úgyérzem ez fog menni végig, hogy
Darálás-ugrálás.
Nekem is jobban bejött a 2016 os, mert ott folyamatos darálás volt egy vezérvonalon/történeten haladva, változatos pályákkal.
Az ugrálgatással sem lenne gond ha nem ez töltené ki a fele játékidőt(hogy találd ki merre, meg leesel 50x), mittomén', az elejére, meg a végére tettek volna ilyeneket.Az még elment volna :)
De igazából nem rémlik egy fps sem amelyikben ennyi ugrálgatás lenne :D
A vicces az volt hogy közben megvettem, letöltöttem, elkezdtem közbe a Jedi Fallen Ordert is, és az elején itt is szinte csak ugrálgatni kell :D
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!