Lol-ban miért ne mernek soha 1v1-zni jönni?

Sose smartolta L-t :D Az, hogy L elbukott, csak azért volt, mert Rem szerelmes volt Misa-ba és inkább meghalt, minthogy Misának bármi baja legyen. L mindig tudta, hogy mit csinál :D
Ha Kira csinált valamit, L-nek már megvolt a maga kis lépése :D

De L nem számíthatott arra a lépésre, így ez ellen tényleg nem tudott felkészülni, főleg, hogy maga Ryuk mondta, hogy nem szólhatnak bele a halandók dolgaiba és nem mentheti meg Light-ot sem.
Rem meg idióta volt.
És miután még L halála után sem tudott győzni, így elmondhatjuk, hogy Yagami, bár okos volt, nem a legokosabb :D
Hányszor kell még elmondanom, hogy Light nem önhibájából vesztett? A terve tökéletesen összejött volna, ha az a másik csávó nem teszi tönkre az egészet...
Remélem nem te vagy az Lázár!!

Úgy érzem, valaki mással is veszekedtél már erről, de nem, nem én lennék szegény egyed.
Kira sose győzhetett volna :D

Kirának kellett volna győznie, Mekumi miatt ment tönkre az egész, de Ő is tök bázisolt volt, L meg egy nagy csicska, azt mondja, hogy Kira a rossz, mikor literálisan jobb világot hoz létre, de neki meg kell állítania, mert ölni rossz, jajj.......... Kira volt a bázisolt, L meg a Soyjak, na mindegy, ez a lényeg!!
!!
Én voltam Lázár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!