Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban miért ne mernek soha...

Lol-ban miért ne mernek soha 1v1-zni jönni?

Figyelt kérdés
Sok kis csíra, aki lószart sem tesz a játékhoz pattog mintha lenne valaki, ami engem nagyon idegesít. Ilyenkor mondom nekik, hogy gyere már oszt mutasd meg, hogy mire ekkora az arcod. 10/9-szer nem mernek jönni. Ennyire tudják, hogy szart sem tudnak, ha nem carryzi valaki a seggüket?

2021. jún. 25. 20:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Sose smartolta L-t :D Az, hogy L elbukott, csak azért volt, mert Rem szerelmes volt Misa-ba és inkább meghalt, minthogy Misának bármi baja legyen. L mindig tudta, hogy mit csinál :D

Ha Kira csinált valamit, L-nek már megvolt a maga kis lépése :D

2021. aug. 23. 19:10
 22/39 A kérdező kommentje:
De Light ezt tudta és arra építette fel a stratégiáját, hogy Rem majd feláldozza magát Misa miatt. -_-
2021. aug. 23. 19:26
 23/39 anonim ***** válasza:

De L nem számíthatott arra a lépésre, így ez ellen tényleg nem tudott felkészülni, főleg, hogy maga Ryuk mondta, hogy nem szólhatnak bele a halandók dolgaiba és nem mentheti meg Light-ot sem.

Rem meg idióta volt.

És miután még L halála után sem tudott győzni, így elmondhatjuk, hogy Yagami, bár okos volt, nem a legokosabb :D

2021. aug. 23. 19:29
 24/39 A kérdező kommentje:

Hányszor kell még elmondanom, hogy Light nem önhibájából vesztett? A terve tökéletesen összejött volna, ha az a másik csávó nem teszi tönkre az egészet...

Remélem nem te vagy az Lázár!!

2021. aug. 23. 19:39
 25/39 anonim ***** válasza:
Sose jött volna neki össze :P
2021. aug. 23. 19:40
 26/39 anonim ***** válasza:
De amúgy köszi, mert most újra végignézem, hogy még frissebbek legyenek az emlékeim, aztán elmegyek Lolozni xD
2021. aug. 23. 19:41
 27/39 A kérdező kommentje:
Ha azt a kis kínai L copy-t elintézte volna onnantól övé a világ.
2021. aug. 23. 19:42
 28/39 A kérdező kommentje:
Tuti te vagy az Lazarus!!!!
2021. aug. 23. 19:43
 29/39 anonim ***** válasza:

Úgy érzem, valaki mással is veszekedtél már erről, de nem, nem én lennék szegény egyed.

Kira sose győzhetett volna :D

2021. aug. 23. 19:44
 30/39 anonim ***** válasza:

Kirának kellett volna győznie, Mekumi miatt ment tönkre az egész, de Ő is tök bázisolt volt, L meg egy nagy csicska, azt mondja, hogy Kira a rossz, mikor literálisan jobb világot hoz létre, de neki meg kell állítania, mert ölni rossz, jajj.......... Kira volt a bázisolt, L meg a Soyjak, na mindegy, ez a lényeg!!

!!

Én voltam Lázár :D

2021. aug. 23. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!