Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban miért ne mernek soha...

Lol-ban miért ne mernek soha 1v1-zni jönni?

Figyelt kérdés
Sok kis csíra, aki lószart sem tesz a játékhoz pattog mintha lenne valaki, ami engem nagyon idegesít. Ilyenkor mondom nekik, hogy gyere már oszt mutasd meg, hogy mire ekkora az arcod. 10/9-szer nem mernek jönni. Ennyire tudják, hogy szart sem tudnak, ha nem carryzi valaki a seggüket?

2021. jún. 25. 20:33
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Biztos rosszabb vagyok....

Akkor ha leszólok egy gyilkost, akkor rosszabb leszek a gyilkosnál ezen logika alapján?

2021. aug. 22. 21:28
 12/39 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék vitatkozni veled, de azért a kérdésedre még válaszolok.

Attól, hogy leszólod a toxic játékosokat, még nem leszel rosszabb. De te azt írtad, hogy vitatkozol velük. Vagyis te is toxic vagy. Ergo, nem olyan, mintha leszólnál egy gyilkost, hanem olyan, mintha megölnéd a gyilkost, amiért gyilkolt. Márpedig akkor szerintem te sem vagy jobb :D

2021. aug. 22. 21:32
 13/39 A kérdező kommentje:
Yagami Light(Kira) nem így gondolta....
2021. aug. 22. 21:35
 14/39 anonim ***** válasza:
2021. aug. 22. 21:36
 15/39 anonim ***** válasza:
Alig vártam már az anime utalást, Yagami szó szerint megölte a gyilkosait, amivel eladta a lelkét a Halálistennek, éés ő maga is tudta magáról, hogy gyilkos, akit aztán a saját őrülete buktatott majd ölt meg, shit példa :D
2021. aug. 22. 23:35
 16/39 A kérdező kommentje:
Az ölte meg, hogy megbízott a csávóban akinek már nem emlékszem a nevére és ő cseszett el egy egyszerű dolgot. Ha nem ment volna el a széfhez plussz egyszer, akkor Kira nyert volna. Itt nem Kira cseszte el az egészet.
2021. aug. 23. 04:00
 17/39 anonim ***** válasza:
Ha Yagami nem hülyül bele abba, hogy folyamatosan figyelik és N tudta, hogy ő Kira, akkor nem eshetett volna meg, hogy hibázik :D
2021. aug. 23. 11:13
 18/39 A kérdező kommentje:
Csak abban hibázott, hogy megbízott valakiben.
2021. aug. 23. 14:18
 19/39 anonim ***** válasza:

Már az elején hibázott és egy csomó rossz döntést hozott, just saying. Ha sosem áll szemben L-lel, soha nem bukott volna le. Ha nem öli meg a tv-ben szereplő Lind L. Taylort, L megrekedt volna.

Utána folyamatosan sakkban volt tartva és az önteltsége és a stressz miatt nem maradtak választásai.

2021. aug. 23. 17:14
 20/39 A kérdező kommentje:

Talált volna valami más utat hozzá....

Sakkban volt tartva, de azért outsmartolta L-t nem is kicsit.

2021. aug. 23. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!