Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban miért ne mernek soha...

Lol-ban miért ne mernek soha 1v1-zni jönni?

Figyelt kérdés
Sok kis csíra, aki lószart sem tesz a játékhoz pattog mintha lenne valaki, ami engem nagyon idegesít. Ilyenkor mondom nekik, hogy gyere már oszt mutasd meg, hogy mire ekkora az arcod. 10/9-szer nem mernek jönni. Ennyire tudják, hogy szart sem tudnak, ha nem carryzi valaki a seggüket?

2021. jún. 25. 20:33
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
65%
Mert félnek, hogy megvered őket.
2021. jún. 25. 20:42
 2/39 anonim ***** válasza:
88%

Mert az 1v1 az ilyen fun mode szerintem.

Meg igen, sok toxic van, akiknek kéne egy fél év pihi. Fél év kihagyás után megint leültem kicsit játszani, kb azt is elfelejtettem ki kivel van, nem hogy mi is volt a tachtics, de az eseteg 95%-ban flame-elnek. 5%-ban meg vannak rendesek, akik hagyják hogy inteljek, meg segítenek a lane-en, hogy ne legyek annyira elveszve.

2021. jún. 25. 20:49
 3/39 anonim válasza:
91%
Szerintem abban az egy esetben is elvernek lmao
2021. jún. 25. 21:02
 4/39 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos a LoL és a Dota a két legtoxikusabb, élvezhetetlenebb játékos társadalommal rendelkezik (tisztelet a kivételnek). Mármár néha rosszabb mint a fortnite. Undorítő ami ebben a 2 játékban folyik percről percre, és tönkreteszik az amúgy tökéletes játékot ezek a toxik-ok
2021. jún. 26. 07:25
 5/39 anonim ***** válasza:
kmhm,mert ezt kell csinálni,ha neked írna pl:connor mcgregor a való életben hogy gyere 1v1 akkor te se mennél
2021. jún. 29. 00:35
 6/39 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Én mindig is így intéztem az ügyeket. Fiatalabb koromban rengeteget balhéztam. Én nem élek a csíra értelmiségi, csak beszéd szarsággal.
2021. jún. 29. 04:22
 7/39 anonim ***** válasza:

"Én nem élek a csíra értelmiségi, csak beszéd szarsággal."

Minősíthetetlen vagy.

Amúgy ha ahelyett, hogy lemuteolnád a toxic játékosokat és a végén reportolnád őket, (gondolom) visszaírogatsz, meg kihívod őket 1v1-re, akkor mivel vagy kevésbé kártékony a communityre tekintve? :)

Mondom ezt úgy, hogy ha valaki kihívna 1v1 re örömmel kiállnék. Csak még nem volt rá példa, mert ahelyett hogy elkezdenék ingame veszekedni, próbálok nyerni :)

2021. aug. 22. 21:07
 8/39 anonim ***** válasza:
Ja azt kifelejtettem, hogy nem feltétlenül nem azért nem fognak kiállni ellened, mert aggódnak, hogy nem vernének meg. Végülis csak egy játék, akkor sincs semmi, ha kikapnak, akkor se ha megvernek. Lehet csak azért nem állnak ki, mert nem akarják egy toxic keménykedő kisgyerekre pazarolni az idejüket. Szerintem tök érthető.
2021. aug. 22. 21:14
 9/39 A kérdező kommentje:

Én magamtól nem kezdek el beszólogatni annyival vagyok jobb. Azért, mert van egy 20 killes gamem még nem hiszem azt magamról, hogy Faker f.szából pattantam ki. Nem kezdek el vadul EZ-t, Ty for the tutorialt spammelni, nem kezdek el pszihológiai hadviselést alkalmazni egy játékban, nekem nem szükséges a teljes győzelemhez az, hogy szóban is megalázzam az ellenfelet.

Ezért vagyok én sokmilliószor jobb, mint a gyökerek akikkel leállok vitatkozni. Bár kicsit sajnálom is őket. Az ilyet valahol nagyon abuseolták/ják IRL és ezért viselkednek így.

2021. aug. 22. 21:17
 10/39 anonim ***** válasza:

De erről beszélek. "Ezért vagyok én sokmilliószor jobb, mint a gyökerek akikkel leállok vitatkozni."

Leállsz vitatkozni. Szóval nem vagy jobb. Sőt továbbmegyek. Azzal, hogy jobbnak tartod magad, még rosszabb is vagy :D

Mindegy is :D nevettem egy jót újra a LOL communityn. A gyökér gyökerezi a többi gyökeret :/

2021. aug. 22. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!