Érdemes megvenni a Skyrimet, ha már megvan az ESO?
Figyelt kérdés
Elég potato pc-m van, ezért maximum csak minimum grafikán tudnék játszani, és nekem a sztori nem sokat számít a játékban, mindig a grafikára megyek rá, de nem tudom, hogy egy Elder Scrolls Online-nál mennyivel nézne ki jobban. Egyébként a Special Editionre gondoltam, nem az eredeti Skyrimre.
Összeségében mennyivel jobb vagy rosszabb a gameplay a Skyrimben?
Egy alapállapotban lévő Skyrim már rég nem a grafikájával emelkedik ki. Vannak hozzá modok amikkel viszont iszonyat szép látványt elhet elérni, de ahhoz meg erős gép kell.
2021. jún. 25. 21:26
2/4 A kérdező kommentje:
Ez szomorú. :c
Én is láttam modos videókat, és baromi jól néz ki úgy a játék, de ahhoz brutál pc is kell. Most meg pont a videókártyák vannak kétszeres-háromszoros áron, szóval esélyem nincs egy jót venni.
Na mindegy, szerintem azért kihasználom a summer sale-t, és akkor már megveszem a Skyrimet, de még átgondolom. Azért akinek van még gondolata, az nyugodtan kommentelhet, szívesen elolvasom őket.
2021. jún. 25. 22:00
3/4 anonim válasza:
Megvenni meg lehet attól. Rondának nevezni míg azért nem kell modok nélkül se. Nem mellesleg azért szerintem úgymond ESO-hoz képest teljesen más, már kezdve azzal, hogy másik motorra épül a játék, mechanikailag szintén sok minden más, a hangulat meg szubjektív, de az is nagyon egyben van Skyrim esetében, míg ESO ugye MMO-ból kifolyólag eléggé úgymond többfelé ágazik, a világ nagyobb részét öleli fel, de ennek köszönhetően, nem is annyira mélyen lehet elmerülni az adott régióban.
2021. jún. 25. 22:03
4/4 anonim válasza:
Azért a Skyrim 10 éves lesz, nem kell olyan sokat várni a vanilla game grafikától :D modokkal meg 4k-ig fel lehet vinni ha van olyan vas alatta amit nem süt meg azonnal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!