Skyrim-et PC-re vagy Xbox One S-re vegyek?
Ha van benne bug akkor az mind a kettő platformon megvan benne. Manuálisan könnyebb javítani bugot Pc-n mint box-on, box-on meg kell várni mig hivatalosan javítják a bug-ot. Pc-re van hozzá magyarítás is(már ha érdekel). Illetve Pc-s verziót lehet modolni elég szépen amivel akár több száz plusz órát is beleölhetsz a játékba.
Tehát ha angolul, modok és magyarítás nélkül szeretnél játszani akkor Xbox-ra vedd, de ha szeretnél modolni, meg magyarul játszani akkor Pc.
ui: konzolon nehezebb a távolsági kasztokkal lenni.
Én PC-n játszottam mindig, a modok nagyon jók és sok plusz és érdekes tartalmat tudnak nyújtani, a konzolhoz is hozzá tudsz férni amik akár egy olyan bug-nál ami be break-el egy egész questline-t életmentő tud lenni, mert nem kell egy teljesen új mentést kezdeni. A távolsági kasztok igazából ember függőek, ki mennyire tud jól lőni kontrollerel (én például egyáltalán nem :D).
Ui.: Igen, a magyarítás is csak PC-re elérhető.
Iszonyat bugos a játék, és minden valamire való patch-mod PC-n érhető el + a konzol is, ami megint csak rengeteget segíthet bizonyos esetekben.
Nekem megvan mindkettőn, de XBox-on nem szeretek vele játszani, PC-n meg nem tudom abbahagyni (ráadásul a classic edition-t használom inkább, ami meg xbox-on nincs is) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!