A Gta online be miért csinálják a gta online ba, mikor a matchmaking után felrobbantják az autómat, vagy elütnek, random lövik az embereket, rendőröket, és nem a missiont csinálják?
#36 vagyok
rdr2 nekem nagyon bejött, az online is, van benne már 4000 órám :)
az más kérdés, hogy fogalmam nincs a Rockstar San Diego-nál mivel múlatják az idejüket, mert 21-ben a call to arms-on kívül semmi nem jött (míg a Rockstar North aktivan adja ki a tartalmat a gta 5-höz)
Remélhetőleg egy másik játékon dolgoznak. :D A GTA V fejlesztésébe is beszálltak anno. Bár igaz, hogy RDR Online-t jobban kidolgozhatták volna, kár hogy a GTA Online sémáját próbálták bele erőltetni. De szerintem ez a hajó már elúszott.
Kit érdekel, hogy hasznos? Vannak elvei is az embernek. Nem GTA-ba való jármű, ezért nem is vettem meg és soha nem is fogom. Anélkül megkerestem gond nélkül több száz milliót.
Ja, csak ott alig tudsz csinálni valamit, gondolok itt például a bizniszekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!