A Gta online be miért csinálják a gta online ba, mikor a matchmaking után felrobbantják az autómat, vagy elütnek, random lövik az embereket, rendőröket, és nem a missiont csinálják?
Folyamatosan azokat írod hogy mennyi pénzt lehet keresni, hogy aztán vegyél egy méregdrága helyszínt, ahonnan indítható egy küldetés.Vagy tudsz katalógusból rendelni autót, egy autótolvajos játékban a milliomos apartmanodból. :D
Minek?kérdezem Én?
Villogni vele a többieknek?
Én ellennék egy lakókocsiban is a GTA online ba ha lenne folyamatosan fejlődő történet, élne a világa, az npc-k adnának questeket..vagy valami..
Nem lenne érdekesebb ha 2013 óta kapott volna már több tucat questet, világokat új történettel, mondjuk egy Vice city-t?
Érted már?
Történet, a világ élete amit hiányolok belőle.
Az ESO ban ezek mint egy mellesleg vannak benne, de van története, folyamatosan fejlesztik új szigetekkel, új questekkel van benne loot is.
De írhattam volna a WOW ot is, vagy a Black Desert onlinet hogy hogy fest egy online játék, mi mindent lehet benne csinálni, él a világuk..
Amit írtam hogy az EsO eleje érdekesebb mint a GTA Online egésze, íme:
Itt is vehetsz házat, berendezheted, vagy medvét, lovat, pet- eket, de ezek mellékes dolgok.
Hozzáteszem:
Elfogadom hogy neked ez így jó.
én nagyjából egyetértek a kerdezővel
pc-n játszottam a gta-val a megjelenést követően, 3 évig napi szinten
tényleg azért veszek meg egy valamit milliókért, hogy utána ott dolgova visszatermeljem amit belefeccöltem
nem mondom hogy nem volt érdekes, meg nem szerettem, mert szerettem
minek veszel századik autót? mert megtetszik
akkor hagytam abba amikor átment ilyen alien futuralisztikusba, szerintem nem illett a hangulatához
mostanra pedig beöregedett az egész
a grafika, a házak, npck, egyedül tán az autók nem, és a naplemente is még mindig nagyon szép
jó lenne a gta 6, de már nagyjából lemondtam róla, meg úgy sem úgy fog kinézni mint a matrix awakens, szóval mindegy is
amúgy kérdező, a sok content is tud zavaró lenni
ott a genshin impact, fél év kihagyás után csak kapkodod a fejed
plusz ott is az van, hogy azért fejleszted a hőseid, hogy a veled szinteződő világban ugyanúgy le tudd verni a szörnyet mint lvl1-en, csak nem 10-eket ütsz rá, hanem 500-at, de mivel a hp-ja is nő, ugyanúgy 8 ütés mint az elején
Értelek titeket, és köszönöm.
36 os, kicsit elkényelmesedett a Rockstar, mindig nőnek fel gyerekek, és alternatíva híján továbbra is megveszik majd az 5 öt, meg aki beleölt többszáz órát, annak is jó így ahogy van.
Meg a mikrotranzakciókból is jól elvannak, igazából szerintem mindenki jobban örült volna egy GTA 6 nak, mint egy RDR2 nek is.
Meg ahogy írtad is grafikailag eléggé idejétmúlt már, mondjuk a Watch Dogs 2 höz képest is.
A GTA Online már rég messze van a bűnöző szimulátortól az Opressor Mk II-vel meg a hasonló marhaságokkal.
Off:
A Mátrix 4 is szr lett szerintem, gyakorlatilag az 1, illetve annak komolytalanná tétele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!