A Gta online be miért csinálják a gta online ba, mikor a matchmaking után felrobbantják az autómat, vagy elütnek, random lövik az embereket, rendőröket, és nem a missiont csinálják?
Értem.
Hát elpéggé idegőrlő tud lenni mikor végre feláll a matchmaking, elkezdődik a játék, szkállok be a kocsiba és már repül a gránát, vagy az embereket lövik..
Csak már a Lamar osokat megcsináltam kétszer, a többi meg matchmakinges ha jól láttam.
De lehet elkerülte a figyelmemet valami.
Heistet sem tudok még mert nincs nagy házam.
Milyen solo küldik vannak amúgy, vagy mit ajánlasz egy lvl 30 as újoncnak? :)
mert köcsögök
erre áll fel a kukikájuk
mert griefer-ek
Kezdésnek a sima küldiket ajánlom (Contact Missions), azok még egyedül is teljesíthetők. Az 1-6 fős Contact küldikkel vigyázz, mert azok húzosabbak, ott már tényleg kell több ember, ha nincs helikoptered.
Elsőnek én egy Kosatkára gyűjtenék össze. A sima alap változat elég, ami 2.2 millió, meg a helit vedd meg hozzá. Az a jó, hogy ez a rablás nagyon jól fizet, és egyedül is teljesíthető, sőt talán úgy még könnyebb is.
Igen, most is vettem egy high end apartmant 1 millió helyett 500 ért, innen már heist is indítható. Megvárom akkor míg az is akciós lesz, köszi.
Egyébként nem túl kitartó néhány játékos, ha kicsit nehezebb a mission, sokszor kilépkednek, végetvetve ezzel az én utamnak is.
Fura ez, kicsit toxikus a közeg.
Utoljára a Red Dead online ba találkoztam ilyesmikkel. Pl
nem jött a lovam, hiába fügyültem, azt hittem bug, megnéztem.
Hát 2 játékos mindig lőtte, nem bírt felállni, ezzel csalogattak oda engem/másokat, és lőttek le.
Az eredeti Death Stranding is jó elképzelés volt, de segítség helyett akadályokat/torlaszokat kreáltak a játékosok.
Ezért lett "ál online", és már a játék dobálja random a segítő dolgokat az userek nevével.
Illetve ez után lehetett eltávolítani az építményeket a te világodból.
Pedig az elképzelés formabontó volt(még így is az egyik legjobb játék, főleg a sztorija miatt)
Csak hát rohadt sok volt ott is a troll.
Köszönöm a tippeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!