Mikorra várható a sims5?
Ha ennyire nem tetszik akkor ne foglalkozz vele kedves kérdező. Az első 3 rész még mindig ott van, játssz azokkal akkor. Ennyi és nem több a dolog.
Az meg hogy mi egy nevenincs emberke véleménye, aki nagy eséllyel úgy is csak le kalózkódja senkit nem érdekel, pláne a fejlesztőket nem.
"Az meg hogy mi egy nevenincs emberke véleménye, aki nagy eséllyel úgy is csak le kalózkódja senkit nem érdekel, pláne a fejlesztőket nem."
Ez igaz de én megszoktam venni a játékáim sims3 is eredeti ami megvan az összes kieggel. Legtöbb ember ugyanazt vallja amit én hogy ez a sims4 egy csalódás.
"Legtöbb ember ugyanazt vallja amit én hogy ez a sims4 egy csalódás."
Ezt te honnan tudod? Tán gondolatolvasó vagy vagy mi a szösz? xDD Ne fabrikáld magadnak a dolgokat.
Akkor én meg azt vallom hogy jobb mint az első 3 Sims rész. Na és akkor mi van? Senkit nem érdekel sem az én, sem a te véleményed a játékról. A véleményünk csak a miénk.
Illetve ahogy előttem is írták: amíg pénzt hoz a konyhára el sem kezdik az 5. részt tervezni.
Még a 4 sincs kész, jönnek az update-ek, kiegészítők és egyebek. Nem olyan ostobák a fejlesztők hogy saját magukból a saját maguk riválisát csinálják. Pont mint ahogy a GTA 6 se lesz még sok évig elkezdve, amíg az 5 termeli a profitot.
Ennyi erővel az előző részeket is lehetne szidni. Például a 3at többek közt a gépigénye miatt, vagy a sok glitch/bugok miatt. Nraas modok nélkül halott a játék. xD Meg még sok más gond van a 3-al. Szóval az elődöket is lehetne itt szidni.
A lényeg: ha nem tetszik jó, de tartsd meg magadnak. Ha azzal lenne tele az oldal hogy ki mit szeret/utál akkor nem ez lenne az oldal neve ami most.
De szerintem ezt fejezzük be, nincs értelme ezen vitázni.
A kérdésre megkaptad a választ. Nem a közeljövőben lesz 5. része. legkorábban talán 5 év múlva. Mivel még folyamatosan jönnek tartalmak a 4hez.
ha 100 millió dollárom tök jó simset tudnék fejlesztetni, a 3ason alapulna, csak joval szebb grafikával, töltésmentes nyilt világ, sokkal több féle interakcióval, és sokkal összetettebb kapcsolatokkal
mindent beleraknék ami nekem hiányzott a 3-ból de benne volt a 2-esben. szerintem tök jó és sikeres lenne,csak nulla a realitása
#7 ki ne találd már, hogy szereted a töltő képernyőket, hogy 20x meggondolod hogy elmész e a telekről, vagy hogy a 3-hoz bivaly erős gép kellett.
igen, a 4 visszalépés a 3-hoz képest. a 3 is csúnya volt a gumifejű emberekkel, de custom content-tel egész jól néztek ki a simek. a 4 meg inkább rajzfilmes, de még mindig nincsenek lábujjaik. a karakterek nem koszolódnak. nézd meg mondjuk a red dead 2-t vagy a final fantasyt, devil may cry-t, ez elvárható szint lenne ma már, mint ahogy a tps nézet is. de ok, olyan a grafika amilyen. két fontos dologban lépett vissza a 4: nyílt világ és a targyak szineszhetősége. ez utóbbi legalább olyan fontos.
nekem a tünde karakter hiányzik és a jövő.
és igen, inkább játszom a 3-assal, csak az baj hogy az is egy fércmű. custom content nélkül ronda, nraas nélkül magától összeomlik, ha túl sok simed, lovad van egy idő múlva teljesen meghülyül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!