Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikorra várható a sims5?

Mikorra várható a sims5?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 18:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%

Ha ennyire nem tetszik akkor ne foglalkozz vele kedves kérdező. Az első 3 rész még mindig ott van, játssz azokkal akkor. Ennyi és nem több a dolog.

Az meg hogy mi egy nevenincs emberke véleménye, aki nagy eséllyel úgy is csak le kalózkódja senkit nem érdekel, pláne a fejlesztőket nem.

2021. máj. 29. 08:18
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 nem is foglalkozok vele csak leirtam rola a tényeket. Mar az 5 reszt varom :-)
2021. máj. 29. 08:24
 13/20 A kérdező kommentje:

"Az meg hogy mi egy nevenincs emberke véleménye, aki nagy eséllyel úgy is csak le kalózkódja senkit nem érdekel, pláne a fejlesztőket nem."

Ez igaz de én megszoktam venni a játékáim sims3 is eredeti ami megvan az összes kieggel. Legtöbb ember ugyanazt vallja amit én hogy ez a sims4 egy csalódás.

2021. máj. 29. 08:25
 14/20 anonim ***** válasza:
27%

"Legtöbb ember ugyanazt vallja amit én hogy ez a sims4 egy csalódás."

Ezt te honnan tudod? Tán gondolatolvasó vagy vagy mi a szösz? xDD Ne fabrikáld magadnak a dolgokat.

Akkor én meg azt vallom hogy jobb mint az első 3 Sims rész. Na és akkor mi van? Senkit nem érdekel sem az én, sem a te véleményed a játékról. A véleményünk csak a miénk.

Illetve ahogy előttem is írták: amíg pénzt hoz a konyhára el sem kezdik az 5. részt tervezni.

Még a 4 sincs kész, jönnek az update-ek, kiegészítők és egyebek. Nem olyan ostobák a fejlesztők hogy saját magukból a saját maguk riválisát csinálják. Pont mint ahogy a GTA 6 se lesz még sok évig elkezdve, amíg az 5 termeli a profitot.

2021. máj. 29. 09:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel az előző részeket is lehetne szidni. Például a 3at többek közt a gépigénye miatt, vagy a sok glitch/bugok miatt. Nraas modok nélkül halott a játék. xD Meg még sok más gond van a 3-al. Szóval az elődöket is lehetne itt szidni.

A lényeg: ha nem tetszik jó, de tartsd meg magadnak. Ha azzal lenne tele az oldal hogy ki mit szeret/utál akkor nem ez lenne az oldal neve ami most.

De szerintem ezt fejezzük be, nincs értelme ezen vitázni.

A kérdésre megkaptad a választ. Nem a közeljövőben lesz 5. része. legkorábban talán 5 év múlva. Mivel még folyamatosan jönnek tartalmak a 4hez.

2021. máj. 29. 10:18
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem gondolja mindenki azt, hogy a sims 4 rosszabb mint a sims 3. Ez tökéletesen látszik abból, hogy a sims 4 egy nyereséges projekt, az emberek költenek rá. Ha annyira rossz lenne akkor senki nem venné meg az új kiegészítőket, a játék fejlesztési osztályán pánik törne ki és ki kéne találniuk valami újat. De amíg az emberek veszik, mint a cukrot, addig elég x időnként kiadni egy kiegészítőt és szevasz. Ez üzlet. Amikor látják, hogy már laposodik a dolog akkor majd kidobják a sims 5-öt. Nyilván már most is dolgoznak rajta, de amíg a sims 4 nyereséges addig hülyék lennének kidobni a sims 5-öt.
2021. máj. 29. 10:33
 17/20 anonim ***** válasza:

ha 100 millió dollárom tök jó simset tudnék fejlesztetni, a 3ason alapulna, csak joval szebb grafikával, töltésmentes nyilt világ, sokkal több féle interakcióval, és sokkal összetettebb kapcsolatokkal

mindent beleraknék ami nekem hiányzott a 3-ból de benne volt a 2-esben. szerintem tök jó és sikeres lenne,csak nulla a realitása

2021. máj. 29. 14:55
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

#7 ki ne találd már, hogy szereted a töltő képernyőket, hogy 20x meggondolod hogy elmész e a telekről, vagy hogy a 3-hoz bivaly erős gép kellett.

igen, a 4 visszalépés a 3-hoz képest. a 3 is csúnya volt a gumifejű emberekkel, de custom content-tel egész jól néztek ki a simek. a 4 meg inkább rajzfilmes, de még mindig nincsenek lábujjaik. a karakterek nem koszolódnak. nézd meg mondjuk a red dead 2-t vagy a final fantasyt, devil may cry-t, ez elvárható szint lenne ma már, mint ahogy a tps nézet is. de ok, olyan a grafika amilyen. két fontos dologban lépett vissza a 4: nyílt világ és a targyak szineszhetősége. ez utóbbi legalább olyan fontos.

nekem a tünde karakter hiányzik és a jövő.

és igen, inkább játszom a 3-assal, csak az baj hogy az is egy fércmű. custom content nélkül ronda, nraas nélkül magától összeomlik, ha túl sok simed, lovad van egy idő múlva teljesen meghülyül

2021. máj. 29. 15:08
 19/20 anonim ***** válasza:
kérdező: legjobb az lenne ha lenne konkurencia. akkor összekapná magát az EA. mert most jelenleg csak a rókabőr lehúzása megy, de ez már 3-mal kezdődött, amikor ugyanazt elkezdték kiadni újra, ami már benne volt a 2-ben.
2021. máj. 29. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
#14 honnét tudja? olvasgat fórumokat, redditet. onnan
2021. máj. 29. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!