Mikorra várható a sims5?
A grafikát illetően nem lett lebutítva, csak "modernizálták". Ha nem tetszik ez van.
Open world? Kérlek... Open world szép és jó dolog, de mint a 3. rész esetében is tapasztalhattuk hamar visszaüt ha nincs 1 bivalyerős géped... Nekem speciel jobban tetszik így hogy töltőképernyők vannak. Sokkal gép barátabb.
Hiányoznak dolgok? Nekem is, még mai napig is várom 4-be a vérfarkasokat. Viszont azt ne felejtsük el hogy a 4. részt még folyamatosan fejlesztik,javítják és bővítik. Még közel sincs a "kész" állapotban. Szóval addig csak ne okádékozd amig a teljes termék meg nem jelenik. Majd ha már nem lesz több kiegészítő és update hozzá, majd akkor visszatérhetünk a kiértékelésére...
Mindezeket mondom úgy hogy nekem a 3. rész a szívem csücske. Azt elismerem hogy a 3. részhez képest sok téren "másabb" a játék, DE attól még nem lesz rossz. Ha nem tetszik akkor nem játszod és kész.
"#5 rengeteg ember szerint visszafejlodes a 4 a 3 es 2-hoz kepest."
Csak az amrad ki a képletből hogy a kiadó szempontjából a pénztárcáddal értékeled, és míg a " rengeteg emberre " jut még több olyan aki megveszi, addig bizony sikeres a dolog.
Ez nem modernizálás hanem kemény butítás.
A sims3 xp-re lett optimalizálva ezért kellett hozzá erős gép mert már nem optimalizálták újabb gépekre. Sims4-nél már simán meg lehetett volna oldani az open worldot hogy egy krumplin is elfusson. Érd kes gta 5 open world mégsem akad a gépemen...
Ez egy sz@r ezért lenne már ideje az 5-nek de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!