Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikorra várható a sims5?

Mikorra várható a sims5?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 18:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%
5-10 év körülbelül.
2021. máj. 28. 18:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb azt olvastam, hogy nincs tervben, a sims 4-et frissítik a továbbiakban.
2021. máj. 28. 19:32
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Majd mikor a 4-hez már nem tudnak új DLC-t kitalálni.
2021. máj. 28. 21:39
 4/20 A kérdező kommentje:
4-es elég tré lett ideje lenne már az 5-nek
2021. máj. 28. 22:34
 5/20 anonim ***** válasza:
26%
"4-es elég tré lett ideje lenne már az 5-nek" Azt majd pont 1 ilyen nevenincs gyerek miatt mint te fognak nekikezdeni az 5-nek? Nagyon el vagy tévedve. Csak mert neked nem tetszik az nem jelenti azt hogy senki másnak sem... Ha nem tetszik ne játssz vele, ennyi és nem több. Ott vannak a régebbi részek.
2021. máj. 28. 22:42
 6/20 A kérdező kommentje:
#5 rengeteg ember szerint visszafejlodes a 4 a 3 es 2-hoz kepest. Kezdjuk azzal hogy a grafikát lebutitották mesefigurák szintjére, kivették az open worldot ami ma már alap kellene hogy legyen , rengeteg emotion hiányzik ami régebbi simekben benne van. 1 szóval okádék lett
2021. máj. 28. 22:57
 7/20 anonim ***** válasza:
59%

A grafikát illetően nem lett lebutítva, csak "modernizálták". Ha nem tetszik ez van.

Open world? Kérlek... Open world szép és jó dolog, de mint a 3. rész esetében is tapasztalhattuk hamar visszaüt ha nincs 1 bivalyerős géped... Nekem speciel jobban tetszik így hogy töltőképernyők vannak. Sokkal gép barátabb.

Hiányoznak dolgok? Nekem is, még mai napig is várom 4-be a vérfarkasokat. Viszont azt ne felejtsük el hogy a 4. részt még folyamatosan fejlesztik,javítják és bővítik. Még közel sincs a "kész" állapotban. Szóval addig csak ne okádékozd amig a teljes termék meg nem jelenik. Majd ha már nem lesz több kiegészítő és update hozzá, majd akkor visszatérhetünk a kiértékelésére...

Mindezeket mondom úgy hogy nekem a 3. rész a szívem csücske. Azt elismerem hogy a 3. részhez képest sok téren "másabb" a játék, DE attól még nem lesz rossz. Ha nem tetszik akkor nem játszod és kész.

2021. máj. 28. 23:12
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
A 3. tényleg sokkal jobb lenne ha megcsinálták volna normálisan és nem lenne tele buggal meg glitch-csel. Minél több custom contentet raksz bele (ami szerintem pont a lényeg) annál jobban szétesik az egész. Ezt leszámítva szerintem az a legjobb, egyetértek a kérdezővel, az open world, a gyűjtögetés, az építés ésatöbbi mind nagyon jó, pláne a kiegészítőkkel.
2021. máj. 28. 23:22
 9/20 anonim ***** válasza:

"#5 rengeteg ember szerint visszafejlodes a 4 a 3 es 2-hoz kepest."

Csak az amrad ki a képletből hogy a kiadó szempontjából a pénztárcáddal értékeled, és míg a " rengeteg emberre " jut még több olyan aki megveszi, addig bizony sikeres a dolog.

2021. máj. 28. 23:48
 10/20 A kérdező kommentje:

Ez nem modernizálás hanem kemény butítás.

A sims3 xp-re lett optimalizálva ezért kellett hozzá erős gép mert már nem optimalizálták újabb gépekre. Sims4-nél már simán meg lehetett volna oldani az open worldot hogy egy krumplin is elfusson. Érd kes gta 5 open world mégsem akad a gépemen...

Ez egy sz@r ezért lenne már ideje az 5-nek de nagyon.

2021. máj. 29. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!