Mikorra várható pontosan az Minecraft 1.16?
Figyelt kérdés
Sok mindent hallottam, hogy a május huszon napokban fog kijönni. Akára a Minecraft Dungeons is (vagy az júniusban).
Bár egyik YT videóban hallottam, hogy az utolsó snapshot jelent meg az 1.16-hoz, de akkor miért nem jelentkeznek? Vagy még folytatják a fejlesztgetést az 1.16-ig (vagyis mégsem utolsó snapshot)?
Aztán olyat is hallottam, hogy megint megváltozik a Mojang logója és a neve Mojang Studios-ra. Igaz ez? Láttam egyébként az új logóját, és tetszik.
2020. máj. 17. 22:50
1/3 anonim válasza:
Nem tudja senki. Aki mégis azt állítja, hogy tudja a dátumot, az hazudik. Egyetlen Mojang interjúban hangzott csak el, hogy "mindenképpen május után" fog megjelenni. Ami akár decembert is jelenthet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már akkor tudjuk.
Június 23-án érkezett.
2020. júl. 13. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!