Az eddigi Resident Evil játékok zombikról-szörnyekről szóltak? Ha igen, akkor a 8. részbe hogy kerültek bele természetfeletti képességekkel rendelkező karakterek, boszorkányok, vérfarkasok?
Már a 4-5-6. rész is szakított a zombis-vírusos alaptémával. A 4. rész is inkább volt gótikus TPS, mint RE játék.
Amúgy te végigjátszottad? Nem akarok spoilerezni, de ha megismerted a történetet, akkor tudhatod, hogy itt a "vámíroknak" és "farkasembereknek" sokkal több köze van a tudományhoz, mint a természetfelettihez.
"Személy szerint pedig nagyon jó döntést hozott a Capcom, a Village pedig egy fantasztikus játék lett szerintem."
Szerintem meg nem!
A 7.-8. rész már nem Resident evil csak a neve.
A régi resident evilből nagyn jó filmek készültek (kaptár) de vajon a 7.-8. ról is lehetne ilyen jó filmet csinálni?
Persze hogy nem! Mert gagyi vicc sablonos, klisés az egész.
"Mint ahogy az előttem lévő írta, már rég elhagyták a zombikat, ezt váltotta fel teljesen új koncepcióval a 7. rész. "
Ez így nem teljesen igaz, van kapocs a részek közt:
https://www.youtube.com/watch?v=M71QOp7yGrg
A 7. és 8. rész inkább amolyan mellékág, mint a resident evil revelations részek.
#3: "A régi resident evilből nagyn jó filmek készültek
Inkább atomgagyi, hulladék popcornfilmek.
"de vajon a 7.-8. ról is lehetne ilyen jó filmet csinálni?"
Ki nem sz**ja le? Ha filmet akarok nézni, filmet nézek. Ez pedig játék.
"Inkább atomgagyi, hulladék popcornfilmek."
Hülyeségeket beszélsz.
1. Jó story.
2. Látványos akció jelenetek.
3. jó színészek.
És az már csak hab a tortán hogy sok benne a jó metál zene:)
"Ki nem sz**ja le? Ha filmet akarok nézni, filmet nézek. Ez pedig játék."
De filmet csak olyan játékról lehet csinálni aminek jól kidolgozott kerek története van, a re 7-8ban ez nincs meg.
De hiába hőzöngsz nem hiszem, hogy a resident evil folytatása még mindig Ethanékről fog szólni, azt már ki maxolták.
Hacsak Ethan nem megy el valami mocsárba a hugáért. xD:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!