Írnátok nekem olyan animeket, amikben van egy kis romantika, néha poénos és vannak benne természetfeletti képességekkel rendelkező lények/szereplők?
Én tudom ajánlani a Rurouni Kenshint. Annyira nem természetfeletti, de humorban és romantikában nincs benne hiány. Megjegyzem az én kedvencem is az InuYasha VOLT, de a Rurouni Kenshin 1. része után el is felejtettem. Ma már nem nézek InuYashát, de a Kenshint harmadjára nézem zsinórban. Szóval csak ajánlani tudom. Itt egy ismertető, ha érdekel: [link]
Készült róla élőszereplős film is és idén trilógia lesz belőle...
Pandora Hearts. Bőven természetfeletti, szerintem humoros is, de a romantika inkább a mangában érződik. :) Sajnos csak 1 évada van.
Hm... most nemrég jött ki a Diabolik Lovers. Szerintem jó, bár néha a hajamat téptem a főszereplőn. Vámpíros-természetfeletti, romantika, na az van benne, humor...hát. Vámpíros humor.
Legelső kommentelő szinte elmondott mindent, amit még ajánlottam volna. A kamisama hajimemashita az nagyon jó, és lesz 2. évada. :)
Esetleg az Angel Beats. Szerelem és poén is van benne.
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!