Igaz hogy a GTA IV a legkirályabb játék?
Figyelt kérdés
Akik így gondolják azok írják be ide hogy igen a többiek nem érdekelnek :D2010. aug. 23. 09:11
3/33 anonim 

válasza:

egyéáltalán nem a Red Dead Redemption alázza
4/33 A kérdező kommentje:
először is arra lettem volna kíváncsi hogy kinek tetszik CSAK AZ ÍRJON BE IDE AKINEK TETSZIK mert a válaszok számából a rajongóinak száma derülne ki -.-"
2010. aug. 23. 09:51
5/33 anonim 

válasza:

Ejha, van már kemény 2 rajongója, veled együtt =). Statisztikailag hiteles eredmény fog születni, megsúgom neked =).
Ja, szólás szabadság van (valamennyire) az ír ide, aki csak nem akar =).
6/33 A kérdező kommentje:
jó azt hittem többen írnak ..
2010. aug. 23. 10:24
7/33 anonim 

válasza:

Én még a Vice cici-nél tartok.
Az is jó.
8/33 A kérdező kommentje:
ja az nekem is tetszik a GTA IV-el a két kedvenc játékom
2010. aug. 23. 10:34
9/33 anonim 

válasza:

Szvsz unalmas egy idő után, a Vice City nálam a király. De sajnos rátesz egy lapáttal, hogy a cucc egy optimalizálatlan bughalmaz "resource hog" program, szégyen.
10/33 anonim 

válasza:

A Vice City a legjobb GTA, és a világ legjobb játékától a GTA IV olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől...
A legjobb játékok szerintem a Fallout 3, a Mass Effect 2 és a STALKER sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!