Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sky Children of the Light...

Sky Children of the Light barátok?

Figyelt kérdés

Vannak itt akik játszanak a Sky- children of the light-tal? Lenne kedvetek barátkozni?

Jól jönne néhány aktív barát a játékban, akikkel lehet menni candle run-ra, meggyújtanánk egymás napi "gyertyáját" stb :)

2021. máj. 1. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Én (még) nem játszok vele, de egyik barátnőm linkje itt van (ui. hozzátette, hogy csak holnap tud játszani) :)

[link]

2021. máj. 1. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi ☺️

Majd jelöljetek be ha van kedvetek, itt a kódom: [link]

2021. máj. 1. 23:18
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Szerény személyem az első válaszoló "egyik barátnője" volna.

Nem tudom, hogy tudod-e, de ezek a linkek csak egyszer használatosak, azaz ahány új barátot szeretnél add-olni, annyi linket kell készítened. (egyszerre csak 3 ilyen link lehet életben)

A link amit küldtél már el lett fogadva valaki más által, így én nem tudtam a barátoddá válni.

Az első kommentben lévő link még él, eddig se te, kedves kérdező, illetve senki más "betolakodó" se fogadta el, szóval ha még lenne kedved barátkozni, akkor a linkre kattintva elvileg működnie kellene a dolgoknak. ^^

2021. máj. 2. 11:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Uuu, sajnos nem tudtam, hogy egy linket csak egyszer lehet használni 😅

Itt egy másik linkem akkor 😊

[link]

Köszi, hozzáadtalak barátnak most az első hozzászóló által küldött linkkel ☺️

2021. máj. 2. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!