Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha tudtok mondjátok kérlek a...

BlueGreen8 kérdése:

Ha tudtok mondjátok kérlek a Sky:Children of light-hoz hasonló játékokat?

Figyelt kérdés

Annyira jó,hogy sajnálom hogy lassan vége. Így hát ha valaki tud hasonló játékot,megköszönném ha elmondaná.

Aki nem ismeri: egy játék,ahol bármerre és bármeddig mozoghatsz,a feladatok adottak,de azt csinálsz amit akarsz. Lehet barátokat szerezni,és az egész egy fantasy hangulatú játék.

2020. dec. 13. 09:27
 1/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,hogy azóta se volt a kérdésedre válaszolva,de tudnod kell,hogy nagyon kevés százaléka a magyarságnak aki ismeri ezt a játékot…:(Én is csak most fedeztem fel egy hónapja. Nem mondhatod,hogy a játéknak vége,mert mindig van új dolog amit csinálhatsz és a játékot folyamatos fejlesztés és újítás ajándékozza. Szerintem töltsd le újra és tekints be az új világba. Én például ma egy olyan helyen voltam ami nem is tudtam létezik. Repülővel szálltam fel az égboltra Istenekhez meg bolygókra,ahova csak egy nagyobb rangú kis gyerekkel mehettem fel. Rengeteg eldugott hely,rengetek érték gyűjtés,barátok. Ha szeretnél és megkapod az üzenetem,lehetünk barátok a játékba ☺️
2022. szept. 4. 00:38
 2/3 Diána0326 válasza:
Rengeteg új szezon van. Nem lesz ennek a játéknak vége sosem. Csak amikor Édenben meghalsz újjászületsz és igazábol megköszönik a készítők, hogy játszól :)
2023. júl. 24. 02:57
 3/3 Diána0326 válasza:
Szerintem nincs ehhez hasonló és alapból kerestem én ilyesmi játékot, de nem találtam. Talán ha open world néven keresel játékot találsz valamit. Én imádom a játékot. Apropó nem tudom játszol e még, de már új otthonunk van 🥰 habár solo játékos vagyok, de így is megmosolyogtatnak a játékosok.
márc. 7. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!