Tútok nekm a metin 2 höz hasonlo játékot mondani csak singlébe ere a gépre 18 amd proci 128 videokártya 512 ddr 1 ramm és single playerba mondjatok?
szinvonal van:
A kérdésre írt válasz: Tútok nekm a metin 2 höz hasonlo játékot mondani csak singlébe ere a gépre 18 amd proci 128 videokártya 512 ddr 1 ramm és single playerba mondjatok?
"nem. neked elsosorban magyarul irni kene megtanulni, utana szamitogephez nyuln."
Az üzenet témája: asd
Az üzenet szövege: te huje gyerek ne oktasál engemet ki te kutya meg veszlek kilora te faszopo játék nevet kértem nem pedig oktatást tudomásom szerinz ez egy kérdés fel tévö oldal hogy segitséget lehetsen kérnio te meg segitség nyujtás hejt oktac ki te nyomorult hol laksz ird meg és meg látod hogy az embereim kitörik a nyakadat te láma boot g... !!!!!!!!!!!
9 évesen neked nem mmorpg-vel kellene játszani hanem az iskolában írni megtanulni.
A szüleid büszkék lehetnek rád...
Nah nekem is vissza válaszolt levélbe, mégpedig ezt:
anyad nak valo te kutya szerin ted én nemtudok hejsen irni te kutya g*ci én neten nem fogog hejesen irni ugy irok ahogy én akarok most ez egy segitö oldal vagy oktatási oldal ?:?:?:?
------------------
Kedves kérdező, nem fogod fel hogy ezzel csak magadat minősíted le?
Ha normálisan válaszolnál vissza, meg alapból normálisan tetted volna fel a kérdést szívesen mondtam volna a mt2-höz hasonló játékokat. De így.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!