Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak, ha lemaradtam...

Mit csináljak, ha lemaradtam egy Season-ről a sky-ban?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem azok felé akik játszanak a Sky: children of the light-al, hogy minden kapuhoz jön ügye egy évad egy ideig, és ha lejárt az idő, akkor már nem lehet őket elérni.

Jelenleg még tart a season of dreams (Pár óráig), és én az előtte lévőkről lemaradtam.

Ezek az évadok elérhetőek lesznek még valaha? Vagy meglehet valahogyan még szerezni őket? Valahonnan megvenni esetleg? Vagy mondjuk egy új évben újra kijönnek ugyan ezek az évadok?

Ha valaki tud valamit ezekről akkor légyszi írja meg, mert én nem tudom, hogy ez hogyan működik, de nagyon tetszettek az előző évadok dolgai is és nem szeretnék belőlük kimaradni.

(Amúgy ha valaki nem ismeri ezt a telefonos játékot akkor ajánlom letölteni, nagyon minőségi és iszonyatosan cuki.)

#Sky: Children of the Light #Season of dreams
2021. márc. 14. 13:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!