A Sally face 3.részénél (2/2) tartok, tudnátok segíteni mit kell itt csinálni?
Figyelt kérdés
Ha nem tudok megoldani valamit akkor keresek egy gameplayt és úgymondd “kipuskázom” annak a megfejtését. De itt ezt nem értettem. Most vannak ugye ebben a pince helységbe, kisérteties várszerű berendezése van, ès most vagyok Larry karakterével most probálják megmenteni Ash-t. És itt van 5 izé egymás után amire így rálehet lèpni és történik valami. Fél órája probálgatom, nem történik semmi. Ugye itt az a cél hogy felemelkedjen az a vas kerítés ami elválaszt egy nagy barna ajtótól. Ha valami nem világos (mivel nem vagyok benne biztos hogy a magyarázatom pontos volt) kérdezzetek, de amugy ti így vágjátok mit kell csinálni?2021. ápr. 20. 20:46
1/3 Shrekkettű válasza:
Azóta sikerült? :DD Igaz, hogy kell hozzá IQ, de a ha nem, gondolj arra, hoy ez csak egy játék. xd
2/3 A kérdező kommentje:
#1 azóta már ki is vittem a játékot XD egyébként laggolt a gép, de vègül sikerült, most meg már a játék folytatásra várok ha minden igaz lesz még
2022. febr. 13. 19:03
3/3 Shrekkettű válasza:
Igen, elvileg még könyv is lesz (de lehet nem arról).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!