Hogyan lehetne ezt megoldani? (Bőv. lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Marvel’s Spider-Man c. játékban (ps4-es verzió) hogyan lehet folytatni a fő történetszál utáni részeket? Kivittem teljesen a fő story-t és ha rámegyek a folytatásra, akkor azt írja ki, hogy nem elérhető. Ennek az az oka, legalább is én erre gyanakszom, hogy a ps fiókomban az igazi születési dátumot adtam meg (azaz 18 év alatti)? Tehát most mit lehet ezzel csinálni? Kivigyem egy olyan fiókon, amin nem az igazi születési dátum van? Vagy hallottam már olyanról, hogy ilyen műszaki cikkes boltban, pl. a mediaban lehet kapni ilyen Forint feltöltős kártyát talán? Aki ért hozzá, vagy volt már vele hasonló az írja már le 😅 (bocsi, hogy nem nagyon értek hozzá, de tényleg szeretném folytatni)
2021. ápr. 16. 14:53
1/10 anonim válasza:
Csak ennyit ír, hogy nem elérhető? Lehet venni forintos feltöltőkártyát, de az a te helyzeteden nem segít,ahogy én értelmezem. A játékon belül szeretnéd letölteni a DLC-ket?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen a játékon belül. Először kiírja, hogy a ps store csak angol nyelven elérhető, szeretné folytatni? És ott rányomok, hogy igen és ennyit ír, hogy not available. Ezek szerint ha nem lépek be a játékba hanem a ps store-ba akkor ott le lehet tölteni/megvenni? Vagy ez hogy van? 😅
2021. ápr. 16. 20:29
3/10 anonim válasza:
Igen, első körben azt próbálnám meg. Ha PS Store-on rákeresel a játék adatlapjára, ott kihozha az összes DLC-t.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi köszii! Holnap megpróbálom! 😃
2021. ápr. 16. 20:44
5/10 A kérdező kommentje:
Nos az imént megpróbáltam, hogy beírom a ps store-ba hogy “Marvel’s Spider-man” meg “Marvel’s Spider-man DLC” nem volt meg sehol sem. Tehát lehet tényleg nem elérhető.. vagy csak nekem nem elérhető, mert még nem vagyok 16 (ugye az a korhatár).. fenébe 😒 pedig megvettük az eredeti árán, 14 ezerért, magyar felirattal. Valami más ötlete valakinek?
2021. ápr. 17. 10:16
6/10 anonim válasza:
Ha hazamegyek, megnézem nekem kihozza-e.
7/10 anonim válasza:
Nekem kihozza. Úgy látom tényleg a koroddal lesz baj. Csinálj egy másik accountot és ott adj meg kamu születési dátumot, aztán vedd meg ott.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát ez szuper. Nem fogom ott megvenni, mert lemezes verzió, lehet majd kiviszem anyámén 😂
2021. ápr. 18. 13:27
9/10 anonim válasza:
Nem a játékot kell ott megvenni, csak a DLC-ket.
10/10 A kérdező kommentje:
Jaaa, hogy még az is plusz pénz 😂 Tiszta lehúzás, azt hittem a DLC jár magához a játékhoz ha már 14 ezer.. na mindegy :) köszi a segítséget
2021. ápr. 19. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!