Új Tv-t vennék és hogyan tudom megoldani az 5.1-es hangzást rajta? Részletek lent! Bármi kérdésre válaszolok ami segít az előrehaladásban!
Üdv!
Tervben van, hogy felújítom a szobámat és vennék egy új tv-t (107cm körülit, 4K-s okos tv.) Be szeretném építeni a falba majd mellette 1-1 hangfallal de ez mellékes. A konkrét kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e azt oldani, hogy 5.1-en szóljon a TV, illetve ha rákötöm a laptopot a letöltött filmek is 5.1-en szóljanak?
Ha igen ez hogyan kivitelezhető, illetve milyen hangszettet ajánlanátok?
Nem vagyok jártas túlzottan a hangfalakban, a falra beépítve igazából kinézetre egy robosztus félére gondoltam, hogy mutasson. Milyen eszközök kellenek ennek a megvalósításához? A hangfalakra nem akarok olyan túl sokat, ha nem muszáj bővel elég egy középkategóriás cucc. Válaszokat előre is köszönöm.
Ezt találtam amire azt írták, hogy nagyon jó és árban is megállná a helyét nálam, ehhez miféle erősítőt lenne érdemes beszerezni ?:)
jamo-t felejtsd el
nekem volt, studio 180, nem szól jól, mindig hallani fogod hogy "ez nem jó", ez rossz érzés
inkább részletre, vagy apránként (előbb 2 front, aztán center, aztán surround, aztán sub) de olyat érdemes venni amit aztán szeretni is fogsz
nem fontos 2 álló előre, mekkora a szoba? van bookshelf-je a klipschnek ami olyat szól, hogy befosol
r-15m [link]
ebből van aktív is, akkor nem kell erősítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!