Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez csalásnak számít a játékokba?

Ez csalásnak számít a játékokba?

Figyelt kérdés
Írtam egy autohotkey scriptet, ami 5 különböző funkció script segítségével működik, annyi az egész, hogy képes az eltérő, és eltért színkódok alapján rögzíteni, és visszaforgatni az egér mozgását, vagyis, van egy játék, ahol van lökése a fegyvernek, nos ha lövök vele, azt lerögzíti nekem, majd ha beállítom, visszaforgatja, és komolyan bár hasonló mint egy AI program, mert gyakoroltatni kell vele a különböző lökéseket, mivel az 5 funkció az egy kört alkot, ami egy virtuális, csak a program számára látható ablak, az az irányító mezője a színeknek, lényegében, összefüggésben az eredeti kép-től, amit mi látunk a játék-ba, nos az eredmény az, hogy szinte egyik játékba sincs recoil-om :D Arra volnék kíváncsi, hogy ez csalás e.
2021. ápr. 13. 22:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"szívességet teszek azzal, hogy csalok", (na takarodj! - hördültem fel hirtelen) majd "csak azt nem szeretném, mert ha már ellenem használják fel, az nem jó"

Tehát adjon hálát neked mindenki, hogy genyó vagy, de te is elismered hogy az ilyen genyó játékosok ellen nem élvezetes a játék. Szép ellentmondás, a lényege ugyanaz, hogy mások játékát a saját szórakoztatására rontod. Ezért utálják és tiltják a csalókat mindenhol.

Tudod mi az igazi kihívás? Megtanulni játszani mások ellen, egyenlő esélyekkel, tisztességesen.

2021. ápr. 14. 17:25
 22/27 A kérdező kommentje:
Nos, köszönöm a válaszokat amúgy :) 21-es, te, te mondtál valamit? Nem igazán hallottam :D Na megyek kirándulni, sziasztok :)
2021. ápr. 14. 17:27
 23/27 A kérdező kommentje:
De várj, ezt meg kell magyarázzam, most gondolj bele, ha egy csaló ellen játszol, aki aimozik, és te minden esetbe le tudod lőni, sok gyakorlás után, milyen reflexeid lesznek? Hát nem hihetetlen micsoda fejlődést tud okozni, hogy egy csaló a motivációd?
2021. ápr. 14. 17:28
 24/27 A kérdező kommentje:
Sokan nem gondolnák, pedig csalók nélkül, nem léteznek profi játékosok. Aki tényleg profi, az a csalókat is simán lövi.
2021. ápr. 14. 17:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de úgy nem lehet érdemben kommunikálni senkivel, aki 10 éves gyerek vitázási szintjén eljátssza a "nem hallottam, hogy mondtál-e valamit" feleselést. A kérdésből és válaszaiból is látszik, hogy mennyire gyerekes a felfogásod és viselkedésed, így nincs értelme a további válaszok adásának, senki nem fog a falnak beszélni.
2021. ápr. 14. 17:35
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát, figyelj, én már csak azért is írtam ezt, mert korábban már kaptam választ, vagyis tegnap. Akár gyerekes akár nem, én ezt céllal csinálom, annyiban is eltérünk, hogy nem a kor alapján ítélkezek. Kedveském, figyelj ide, csalni fogok és kész, akárki mondhat akármit, de én akkor is szívességet teszek annak, aki értékelni tudja :)
2021. ápr. 14. 17:38
 27/27 A kérdező kommentje:
Azon kívül, próbálj meg eltérni mások személyiségének értékelésétől, szimplán az írásomból, nem fogod megtudni milyen is vagyok hát hihetetlen :D hogy reagálnom kell erre.
2021. ápr. 14. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!