Ez csalásnak számít a játékokba?
Jól értelmezem, hogy képfeldolgozás alapján működik?
Ez borzasztó kezdetleges.. de vicces, hogy AI-hoz hasonlítod, hiába csak tanított minták alapján dolgozik.
"lehető legjobb módszerrel tettem rejtetté, más programok elől, ugyanakkor egy Ring3 Message Hook-ot még mindig hozzárendel a rendszer-hez"
Ahogy erről is ordít, hogy vagy semmit sem értesz hozzá, vagy egyszerűen nem te csináltad. Arról nem is beszélve, hogy erre borzasztó lassú AHK-t használsz, amit annyira ismer minden anticheat hogy még vért izzadva se tudnád elrejteni.
-----------
Valaki akar fogadni, hogy unknowncheatsen talált egy példa forrást aminek a tizedét érti, és felcsillant a szeme?
Csalás? Egyértelműen.
Hol csalsz?
Ha saját kis single játékban, nem látok vele gondot, hiszen az a te szórakozásod, úgy vágod tönkre ahogy akarod. Ilyen téren én is szoktam, pl Civ6-ban jópofa ahogy tank hadseregekkel körbeállok városállamot, aztán tisztára pánikolnak.
Ha multiban, az már problémás, mert mások is játszanak vele és ez ugye tisztességtelen előny. Ha van anti cheat a játékban akkor jó eséllyel bannol téged, ha a kliensnél van megadva telefonszám, azt is tiltólistára teszi és ha új fiókhoz hozzárendeled arra is repül az auto ban.
#16 Illetve rámutatni, hogy csak egy script kiddie próbál menőzni nonszensz dolgokkal. De végül ő is belátta, hogy unknowncheatsről szedett össze valami kész dolgot.
Megnézném mennyire áll helyt BE vagy EAC ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!