Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez csalásnak számít a játékokba?

Ez csalásnak számít a játékokba?

Figyelt kérdés
Írtam egy autohotkey scriptet, ami 5 különböző funkció script segítségével működik, annyi az egész, hogy képes az eltérő, és eltért színkódok alapján rögzíteni, és visszaforgatni az egér mozgását, vagyis, van egy játék, ahol van lökése a fegyvernek, nos ha lövök vele, azt lerögzíti nekem, majd ha beállítom, visszaforgatja, és komolyan bár hasonló mint egy AI program, mert gyakoroltatni kell vele a különböző lökéseket, mivel az 5 funkció az egy kört alkot, ami egy virtuális, csak a program számára látható ablak, az az irányító mezője a színeknek, lényegében, összefüggésben az eredeti kép-től, amit mi látunk a játék-ba, nos az eredmény az, hogy szinte egyik játékba sincs recoil-om :D Arra volnék kíváncsi, hogy ez csalás e.
2021. ápr. 13. 22:58
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Tudod, ha most ezt nyílvánossá tenném youtube-on, még meg is érteném a kiakadásodat. De ezt, nem erre tartogatom.
2021. ápr. 14. 00:46
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Jól értelmezem, hogy képfeldolgozás alapján működik?

Ez borzasztó kezdetleges.. de vicces, hogy AI-hoz hasonlítod, hiába csak tanított minták alapján dolgozik.

"lehető legjobb módszerrel tettem rejtetté, más programok elől, ugyanakkor egy Ring3 Message Hook-ot még mindig hozzárendel a rendszer-hez"

Ahogy erről is ordít, hogy vagy semmit sem értesz hozzá, vagy egyszerűen nem te csináltad. Arról nem is beszélve, hogy erre borzasztó lassú AHK-t használsz, amit annyira ismer minden anticheat hogy még vért izzadva se tudnád elrejteni.

-----------

Valaki akar fogadni, hogy unknowncheatsen talált egy példa forrást aminek a tizedét érti, és felcsillant a szeme?

2021. ápr. 14. 02:41
 13/27 A kérdező kommentje:
Utálom a magadfajta rosszindulatú embereket, de majd egy külső dolog, rendet tesz :)
2021. ápr. 14. 04:01
 14/27 A kérdező kommentje:
Tudod, sértő számomra, hogy a falon keresztül megmondod azt, hogy én mihez értek, ez vezet a mostani kiakadásomhoz. Hiába nem ismerlek, hiába internet, eszméletlen sértő ezt olvasni.
2021. ápr. 14. 04:04
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem azon akarok most itt vitatkozni, hogy hogyan bypass-oljon anticheat-et, megvannak a saját módszereim hozzá, és rettenet jól működnek. Ha gondolod nézz utána unknowncheats-en, vagy bárhol efféléhez. De ha olyan magas lovon ülsz, írj már egyet :)
2021. ápr. 14. 04:05
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a célja, hogy megsértsen te nagyonhülye, mindenki utálja a csalókat. Ostoba vagy és még reklámozod is...
2021. ápr. 14. 05:34
 17/27 anonim ***** válasza:

Csalás? Egyértelműen.

Hol csalsz?

Ha saját kis single játékban, nem látok vele gondot, hiszen az a te szórakozásod, úgy vágod tönkre ahogy akarod. Ilyen téren én is szoktam, pl Civ6-ban jópofa ahogy tank hadseregekkel körbeállok városállamot, aztán tisztára pánikolnak.

Ha multiban, az már problémás, mert mások is játszanak vele és ez ugye tisztességtelen előny. Ha van anti cheat a játékban akkor jó eséllyel bannol téged, ha a kliensnél van megadva telefonszám, azt is tiltólistára teszi és ha új fiókhoz hozzárendeled arra is repül az auto ban.

2021. ápr. 14. 10:12
 18/27 anonim ***** válasza:

#16 Illetve rámutatni, hogy csak egy script kiddie próbál menőzni nonszensz dolgokkal. De végül ő is belátta, hogy unknowncheatsről szedett össze valami kész dolgot.

Megnézném mennyire áll helyt BE vagy EAC ellen.

2021. ápr. 14. 12:02
 19/27 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek veletek, természetesen multi-ba csalok, hogy miért? Mert csak :D Mert virtuális világ és még nehézséget is adok az ellenfélnek, kihívást, hogy egy pontos program ellen harcoljanak, ami sokkal de erősebb, mint egy sima játékos. Lényegében szívességet teszek azzal, hogy csalok, mivel edzem a játékosokat, az meg, hogy tisztességtelen, még mindig azt tudom mondani, a virtuális világban, én csak irányítom a karaktert, nem szoktam veszekedést folytatni, bármiféle vitát más játékosokkal játék közben, szimplán irányítom, és gyűjtöm a pontokat :D. 18-as, a kérdésre a válasz, minden ellen helyt állt eddig, kezdjük ott, hogy olyan rendszer-t futtatok, ami még a kernel komponens-ek hozzáférését is képes blokkolni, és kiterjeszteni, egy adott fájl-ra, megakadályozni a handle scannelést, mindezt úgy, hogy nem vehető észre. Természetesen, nem ennyi az egész, de nézzétek már meg a lényeget :D Van egy csomó csaló, aki még csalás közbe a másikat elszidja mindennek, és vagyok én, aki csendben csal, az olyanok mint én csak nem annyira rosszak :D De ha gondoljátok, publikussá tehetem a csalást, csak azt nem szeretném, mert ha már ellenem használják fel, az nem jó. :D Értitek, "Akkor már nem is jó, ha ellenem is felhasználják" Ha valaki ezt akarná írni, tudom mire gondol, de nem változtat semmin.
2021. ápr. 14. 13:40
 20/27 A kérdező kommentje:
Tőlem, megvitathatjuk a dolgot, de ne veszekedésként.
2021. ápr. 14. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!