Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi számít csalásnak egy like...

Mi számít csalásnak egy like gyűjtő versenynél?

Figyelt kérdés
Ha én belépek csoportokba s ott kérek idegenektől like -ot a képemre, cserébe én is viszzalikeolok , az szabálysértés? Mert semmi ilyesmit nem ír a szabályoknál csak hogy ellenőrizhetik honnan jönnek a likeok, viszont egt csajnak írtak a képe alá hogy szabályt sértett
2017. szept. 2. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Először talán olvasd el az adott ilyen agyhalott versenyeknek a játékszabályát és utána kérdés nélkül el tudod dönteni magad.
2017. szept. 2. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Nentudom mert nem szoktam ilyesmit játszani. Csak voltak a városi napok és elvoltunk menve a parkba és ott mind csináltak képeket, volt valaki felöltözve egy cégtől egy figurának ,s akartak a kislányommal is képet csinálni. Mondtam jó. S azután mondta a csaj hogy akinek a legtöbb likeja lessz az nyer egy telefont. Na gondoltam megprobálom. És az oldalukon nem ír konkrét szabályzatot. Miért nem tudsz normális választ adni?
2017. szept. 2. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

fogadnék játékszabály sincs...onnantól meg nem teljesen mind1?

ezért van az, hogy magára valamit adó szervezők már nem csinálnak "lájkversenyt", mert szabályozhatatlan és csak arra jó, hogy az emberek egymást gyanusítgassák, hogy ki hogy csal...helyette van az, hogy sorsolnak vagy pedig külön oldalon regisztrációhoz kötik a részvételt.

2017. szept. 2. 20:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Mivel a versenynél csaltak, fenntartjuk a jogot arra, hogy kizárjuk azokat a személyeket, akik kérésre nem tudják bizonyítani a likeok származását. (Folyamatosan figyelemmel kísérjük a fotókkal kapcsolatos likeokat a versenyen). Csalás esetén értesítjük az illetékes szerveket.

Most ezt rakták ki nemrég oda a képekhez. Azért kérdem hogy lehet csalni egy ilyen versenynél. Mi bajod van ha ideges vagy ne az én kérdésemnél éld ki a frusztráciod köszi

2017. szept. 2. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
leírtam...sehogy nem tudják bizonyítani...és ha a játékszabályban nem szerepel az, hogy honnan lehet lájkokat szerezni, akkor nem is tudnak mit tenni...pont ebbe a hibába estek bele ők is. most próbálnak fenyegetőzni azzal, hogy majd ők kivizsgálják ki csalt, de nem tudják...ha valakit kizárnak azért, mert xy azt mondta, hogy ez az ember benne van különböző csoportokban, és ott kuncsorog lájkokért(kíváncsi lennék, ő hogy-hogy benne van ebben a csoportban...:D), akkor mi is tehetünk panaszt a szervező ellen...
2017. szept. 2. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem számít szabálysértésnek mert nincs leírva hogy igy nem lehet likeot gyűjteni. Csak arra voltam kiváncsi hogy a csaj is ezt csinálhatta és azért zárták ki, vagy van más csalási " lehetőség " amire figyeljek hogy én se csináljam. Gondolok itt valami programra vagy nemtudom. Nem vagyok ismert a témában
2017. szept. 2. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudd bizonyítani, hogy honnan származnak a lájkok. Mivel erre nem térnek ki, hogy honnan származhat ezért csak annyi legyen, hogy tudd bizonyítani.
2017. szept. 2. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!