Milyen saját linkeket gyűjtő weboldalt tudtok ajánlani?
Olyan weboldalt keresek, ahol saját magam által fontosnak tartott linkeket lehet gyűjteni, szerkeszteni, mappákba rendezni, és ez beállítható a böngésző kezdőlapjaként. Olyanra gondolok, mint a Startlap-Saját linkek szolgáltatása volt valamikor. Tökéletesen megfelelően működött, sokáig használtam, de sajnos már megszűnt.
Próbáltam a [link] és a [link] weblapok sajátlink-részét, de nem alkalmasak számomra. Jelenleg a www.kedvencoldalaim.hu weboldalt használom, egész jó, de nem tökéletes.
A google-nak nincs ilyen szolgáltatása?
Köszönöm!
Ha tudod hogy könyvjelző kell és tudod hogy online akarod használni, már az félsiker ha rákeresel "online könyvjelző" (esetleg még hozzátűzöd hogy menedzser)
booky.io például
Köszönöm a válaszokat!
Az "online könyvjelző"-re keresés jó ötlet volt, mert eddig saját linkek, link gyűjtés stb. szavakkal próbálkoztam, a könyvjelző bevallom eszembe sem jutott. :) Köszi!!
"Csinálsz egy statikus oldalt"
Ez mit jelent? Hogy tudok ilyet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!