Miért utálják sokan az Epic games storet?
Irritál. Ezért nincs facebookom, google fiókom, duckduckgo-t és startpage-et használok keresőmotornak, nem használok Chrome-ot sem, Windowst, youtube-ot is csak open source klienseken keresztül.
Most akkor elnyertem a jogot, hogy kritizálhassam az Epic adatkezelési szokásait? Egyáltalán milyen az már, hogy egyesek szemében el kell nyerni a jogot ilyesmire. Sokan nem azért használnak ilyen szolgáltatásokat mert akarnak, hanem mert muszáj és annak ellenére is utálhatják az adatkezelési gyakorlataikat, hogy rákényszerülnek a használatukra.
Szóval ez is egy olyan érv, amit sosem értettem. "Te is használod (feltételezem), úgyhogy nincs jogod kritizálni." Persze a másik oldala a dolognak, hogy "Ha nem használod, akkor honnan tudod, hogy olyan rossz?!". A fanok mindig megtalálják az efféle kibúvókat.
Mondjuk ezt a nagy adatkezelési balhét sem értem, most őszintén, mi van akkor ha egy listába kerül a neved pár millió másik név mellé, hozzácsatolva olyan címkékkel, hogy pl Samsung telót használsz, gyakran keresel autós tartalmakra, évente 100 eurot költesz játékokra és hasonlók?
Szerintem aki nem csinál semmi törvénybeütköző dolgot annak félnie sem kell ettől, ha meg a tech cégeknek ettől jobb hogy statisztikákat készítenek, elemeznek stb, hát hajrá.
"Sokan nem tudják, hogy a legnagyobb anyagi bevételt nem a játékok termelik az Epic-nek, hanem az Ő tulajdonukban lévő Unreal motor.
Több száz játék motorját hajtja az Unreal, ezzel olyan vagyonra tettek szert az évek alatt, hogy egy-egy játék vagy cég felvásárlása, majd a tartalom ingyenessé tétele gyakorlatilag morzsa ennek az óriás vállalatnak."
Akkor tessenek abból a k.rva sok pénzükből egy normális klienst csinálni ahelyett, hogy agresszíven játékokat sajátítanak ki maguknak. Amikor először felnéztem Epicre még ha akartam se tudtam volna pénzt költeni annyira bugos volt, ezt azóta sikerült orvosolni, minden elismerésem, hogy simogassam meg a kis buksijukat érte, de egy működő modtámogatást például több hónap alatt sem sikerült összekapniuk, úgy mint a konkurenciának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!