Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért utálják sokan az Epic...

Miért utálják sokan az Epic games storet?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 06:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%

[link]

Lustva voltam újr leírni így bemásolom:

"Persze mi mást is mondanának, erről szól a marketing, hogy még egy tál ....-t is pezsgővel kell tálalni, még szép, hogy nem mondja azt, hogy hát igen jobbra számítottunk, most szívunk, ilyet max akkor mondanak, mikor már végképp süllyed a hajó.

Én továbbra is tartom, hogy alapvetően a gyűlölethullámot kellett volna elkerülniük amit azzal értek el, hogy lefizettek fejlesztőket, kiadókat, hogy csak náluk jelenhessen meg valami, ha annyira valóban a fejlesztők jóléte a céljuk akkor simán elég lett volna annyi, hogy nem lefizetnek, hanem pl míg Steamen 60 euro valami náluk lett volna 50 euro, és esetleg a különbséget állják a saját költségeikből. Így a fejlesztők is jól járnak,az emberek is szabad akaratukból dönthetnek, hogy hol veszik meg, illetve egy kis spórolás a mézesmadzag, nem az, hogy vagy itt veszed, vagy sehol."

2021. ápr. 13. 14:46
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

EGS-t kritizálók: Több dolgot felhoznak az EGS-sel kapcsolatban, amit nem szeretnek, megneveznek a Steamen kívül más boltot is, amit szívesen használnak. Leírják, miért támogatják az általuk kedvelt boltot.

EGS-t védők: Haterek vagytok a Google amúgy is rosszabb!

Ja. Biztos haterségből pontoznak le, nem azért, mert rászolgáltok.

Ami a Steam 30%-os részesedését illeti: [link]

2021. ápr. 13. 14:56
 13/26 anonim ***** válasza:
48%

10-es

Pont azzal kezdte a pályafutását, hogy a Metro Exodust megjelenés előtt pár hónappal exkluzívvá tették maguknál. Steamről lekerült, a dobozos kiadást átcimkézték és Epic kulcsot csomagoltak bele. Egy elég népszerű sorozat, így milliók estek pofára. Persze aki Steamen előrendelte, neki nem volt gond, de aki dobozost akart, az regisztrálhatott egy újabb kliensbe, hogy ez az egy játék külön legyen a többitől.

Sosem lesz konkurensük? Pont az a baj, hogy ez már a sokadik konkurens, ráadásul agresszív terjeszkedéssel. Ha nem vesszük figyelembe a Blizzard meg a Rockstar kliensét (ahol azt hiszem, csak a saját játékaikat értékesítik) akkor is ez az 5., ami már a felhasználó szempontjából bőven rossz. Én is vettem már játékot GoG-on azért, mert elfelejtettem, hogy Originen már megvolt. Meg ha már konkurencia, akkor ott a millió webshop külön kliens nélkül, ami kulcsot ad.

2021. ápr. 13. 15:05
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
A Metroért én hálás vagyok az Epicnek, ugyan vártam egy évet, cserébe 2/3-ad áron vettem meg 2 DLC-vel Steamen. :D :D Sporoltak 20 eurot, ha a DLC-ket is beleveszem erős 40-et. :D
2021. ápr. 13. 15:11
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

14-es

Igazából ehhez nem volt szükség az Epicre, ez korábban is így ment, hogy ha megvárod a teljes játékot, akkor jobban jössz ki, minthogy megjelenéskor vennéd meg a fél játékot teljes áron + hozzá a DLC-ket külön szintén teljes áron.

2021. ápr. 13. 15:20
 16/26 anonim ***** válasza:
28%
Csak ha Epic nem sajátítja ki, akkor úgy sem vártam volna ki. :D
2021. ápr. 13. 15:22
 17/26 anonim ***** válasza:
30%
Ja értem, úgy már más, akkor igaz :D
2021. ápr. 13. 15:25
 18/26 anonim ***** válasza:
25%

"EGS-t védők: Haterek vagytok a Google amúgy is rosszabb!"

Mivel az egs kritizálók folyamatosan jönnek az adatokkap való visszaélés vádjával elfelejtik,hogy a google meg facebook stb ezerszer bűnösebb ebben.

A metro az egy játék a sok közül,de azóta bármit tesz az epic csak rossz lehet.

Én nem hajlok egyik oldal fele sem,de sok vitát (ami jellemzően egy éppen adott egs ingyen játék híre alatti kommentben van) végignézve nekem tömény egs gyűlölet jött le amolyan,csakazértis alapon merthogy Kína meg adatlopás.

2021. ápr. 13. 15:49
 19/26 anonim ***** válasza:
67%

"Mivel az egs kritizálók folyamatosan jönnek az adatokkap való visszaélés vádjával elfelejtik,hogy a google meg facebook stb ezerszer bűnösebb ebben."

És ez felmenti az epicet? Mentsék fel és engedjék szabadlábon a betörőket is, csak mert a gyerekgyilkosok nagyobb bűnöket követnek el? A "mer a másik" lenne a nagy érv, ami semmissé teszi, amit az epic csinál? A googlenek és a facebooknak sem kellene csinálnia, amit csinál, de ettől még nem lesz kevésbé bűnös az epic, hogy ő is csinálja.

2021. ápr. 13. 15:56
 20/26 anonim ***** válasza:
36%

Igen ,és s google meg a facebook is ennyire irritálja az egs hatereket?Úgy hordjak körbe véres kardként az epicet mintha más kliens/alkalmazás/honlap stb nem csinálna ilyet és ezért nem tekintem számottevő negatívumnak.

Az egs ellenzőknek kéne úgy fogalmazni,hogy:"eddig is 100 felöl ellopták az adataim és a szemét egs is ezt csinálja"

De nem ez van,hanem idegesítő demagógia.

2021. ápr. 13. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!