A telltale games játékait kezdtem el játszani, de elfelejti a hozott döntéseimet. Mi lehet a baj?:)
Figyelt kérdés
Ez a config, amin játszom:
- i5-2410M
- 4 GB RAM
- Intel HD graphics 3000
Mikor végigjátszok egy epizódot, és elkezdenék egy újat, minden döntést elveszítek, és teljesen mást mutat a játék, mint ahogy döntöttem.
2021. márc. 27. 16:37
11/15 anonim 

válasza:

#9: 1102 db játék van a Steam accountomon, és ennek 90%-át meg is vettem.
12/15 A kérdező kommentje:
ez elég szomorú. :(
2021. ápr. 16. 18:39
13/15 anonim 

válasza:

Szomorú? Micsoda? 2004 óta azért felgyűlt ez-az a Steam könyvtáramban, főleg hogy egy játék bundle-ben néha 10-12 játék is van. Jól keresek, a gyerekeim már felnőttek, időm mint a tenger, tudok pihenni és szórakozni. Ez szöges ellentéte mindennek, ami szomorú.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát te tudod, én inkább játszom ingyen csomó játékkal, és spórolok fontos dolgokra, amiket tényleg csak pénzért lehet megvenni.
2021. ápr. 17. 16:17
15/15 anonim 

válasza:

Azóta új fiókom lett, de én voltam, aki ezt a kérdést feltette..
Amit a 4-es írt, az nettó hülyeség, a gép hibája volt.
Azóta egy erősebb gépen játszom (i7-7500U, 8 GB RAM, HD Graphics 620), és minden döntést megjegyez, pedig ugyanolyan tört verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!