Lehet valami bajom vagy miért bánom meg a döntéseimet?
Helló.
Mostanában olyan vagyok mint aki nem tud dönteni a végén meg megbánja a dolgokat. Mostanában többször fordult elő, hogy hirtelen kellett döntetnem vagy én akartam valamit és mikor megtettem utána nem tetszett és megbántam a döntésem. Hogy mik voltak azok nem szeretnék bele menni, nem akarok felismerhető lenni. De ez a döntésképtelenség egész életem során velem volt, emiatt se tudtam olyan iskolába menni amivel vihettem volna valamire, nemrég vettem új szemüveget de hirtelen döntöttem és szörnyűt vettem, de szerencsére kapok újat. Annyira szörnyű, hogy döntésképtelen vagyok sokszor. Főleg mikor embereknek hazudok, megjátszom őket, hogy megígértem valamit de visszamondom. Mostanában is munkát keresek, de amint kapok ajánlatot és interjút akkor visszamondom, pedig tudom hogy hetek múlva hívnak újra máshonnan. Máskor meg egy ideig nagyon szerettem volna egy kisállatot, de amint nálam volt megbántam, mert zavart a jelenléte is. Hogyan szakadhatnék el ettől az "átoktól" vagy hogyan nevezzem dolognak? Ez valami mentális betegség lehet, vagy csak simán döntésképtelen vagyok, de mitől? Ki akarok ebből szakadni és felelőségteljesen döntéseket hozni, de mindig megbánom. Másnál is volt ilyen? 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!